Feltehetően kollektív öngyilkosság szándékával nagy mennyiségű gyógyszert vett be egy maglódi család négy tagja pénteken. Hárman meghaltak, az anyát pszichiátriára szállították - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Megfogja tenni még egyszer. Én is megtenném!
zia
@gesa: ezt nem is lehet túlélni, együtt eltervezték, ő adta a gyógyszert és pont ő nem halt meg..........valószínúnek tartom, hogy azért mert a szervezete már hozzászokott.....
Diamont Frost
@gesa: Én is megtenném!
Ha ezidáig "volt" rá oka..... ezután méginkább!!!
ember
Hülyeség. Mindent túl lehet és kell élni. Nincs más lehetőség. A halá úgy is eljön. Sokan túlélték háború után, hogy mindenüket és mindenkijüket elvesztették. Ne kövesse senki ezt a példát. Élet csak egy van.
zia
@sisak: Van amikor az ember úgy érzi nincs tovább. Ez a házaspár 20 éve ápolta a fogyatékos gyerekeit. Aki nincs benne nem tudja milyen az. Iszonyatosan megterhelő, lelkileg és fizikailag is. Ahányszor ránéz a gyerekére élete legnagyobb kudarcát látja benne. Mindezek ellenére, le a kalappal előttük, amiért ennyi ideig ellátták a lányokat.
Nem azt mondom, hogy követendő példa, de gondolj bele, mi van ha nincs mit az asztalra tenni?
ember
@zia: Nem mondok véleményt, mert valóban nem az én életem hála Istennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.