Egyszer régen már gondoltam rá, hogy esetleg én is írhatnék. De nem tettem, és ugyanazért nem, amiért szerintem még sok lány nem teszi. Magamat éreztem hibásnak. Most mégis úgy döntöttem, hogy elküldöm nektek a történetemet. Természetesen név nélkül - ezért előre is köszönet. 17 éves voltam, és "halálosan szerelmes". Igen, idézőjelben, gondolom sokan tudjátok, hogy mit jelent ez. Akkoriban nekem még elég volt egy szép szempár, egy kedves arc, hogy szerelembe essek. Mivel ő 10 évvel volt nálam idősebb, így nem is igazán reménykedtem benne, hogy közelebbről megismerkedhetünk. Sajnos tévedtem. Amikor először beszéltünk, rögtön meginvitált egy házibulira, amit a következő héten tartottak. Boldogan mondtam igent, el se akartam hinni, milyen szerencsés vagyok! Nehezen összegyűjtött zsebpénzemből még csinos ruhát is vettem, gondoltam a többi lány mellett nem maradhatok szürke egérke. De nem volt többi lány. Viszont nem is kettesben voltunk. A srác egyik jó barátja is eljött a "buliba". De nem volt buli. Hárman voltunk a srác lakásán, és én naivan kérdeztem, hol vannak a többiek. "Ja, csak, hárman leszünk. " És nekem még mindig nem esett le. 17 voltam. Volt sok pia, és én nem akartam lemaradni a srácok mögött ivásban...

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
Nagyon sok kislány túlságosan naiv.., jóhiszemű.... és nem lát a piszkos gondolatok mögé...az átélt élmények után pedig évekig lelki betegekké ,szorongókká válnak.....
mizo
"vasasandrea"

"""" Ő ivott, és Ő mászott be a két meztelen srác közé, a saját akaratából. Senki egy szóval nem mondta neki hogy nem mehet el! """""
Hogy egy ittas embernek szabad akarata ????????????
A többiben teljesen igazad van !Ezek után nem szabad senkiben sem meg bíznunk?Az a szomorú ,hogy pont azért történhetett mert a két férfi pont így akarta !Ha nem akartak volna tőle semmit akkor nem is engedték volna ,hogy betegre igya magát.És ha nem is erőszak volt ami történt minden esetre előre megfontolt volt!
vasasandrea
A saját akaratából kezdett el inni, miután már pontosan tudta, hogy 3 fős "buli" lesz a két harminc éves pasival.. Na ne mesélje be nekem senki, hogy egy 17 éves lány ennyire naív.. És ha naív utána miért nem tiltakozott amikor rájött hogy a pasik mit akarnak? Lehet hogy szó nélkül hazakisérték volna ha a lány azt kéri.. De ő inkább szó nélkül ágyba bújt velük. Ez NEM erőszak!
Itt kezdődik az erőszak: www.csellengok.net/story.php?title=letepert_a_foldre_es_belemhatolt_en_a_falat_neztem_es_keszultem_a_halalra
vasasandrea
Viszavonom. Amit belinkeltem az meg jobban átolvasva tuti, hogy kamu. Vannak benne durva ellentmondások szerintem. Meg túl durva is, hogy igaz legyen szerintem..
Kakastoll
Könnyű Katót táncba vinni, ha ő is akarja !
Buta volt, ez az egyetlen mentsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.