Míg negyedszázaddal ezelőtt az akkori gyerekek legtöbbje tanár akart lenni, a mai tinédzserek célja már az, hogy híressé váljanak.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igaz
Mert a tompa média ezt diktálja beléjük.Már nincs értéke a szemükben a tisztességes munkának és mesterségeknek.Fogalmuk sincs a valódi életről a valódi értékekről.Azt hiszik a lányok szinglinek lenni olyan szép és jó mert a hülye filmek elhihetik velük.A fiúk egy része azt hiszi ha nőiesen öltözködik az menő és többet állnak tükör elött mint a nők.Sikerült szépen elferdíteni a világot.
anka
@Igaz: - azt hiszik, hogy ez a jó és trendet csinálnak belőle.............!
gondolkodo
@ani57: Persze, hibás a média, de hibásak a szülők is, a "legyél sztár és akkor dől a pénz hozzád!" sugallásával! Természetes, mert abból jut nekik is.
Kakastoll
Ma mindenki sztár, ingyenélő stb. akar lenni....ugyanis ha akarna sem kapna munkahelyet, és ha már megszülettünk élni kell......sajnos a mai sztárság elég tiszavirág életű, aki ma sztár, holnap el van feledve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.