Miért nem használnak, sőt ártalmasak az antidepresszánsok? Miért nem szabad menekülni a rettegettnek tartott nap elől, főleg a daganatos betegeknek? Miért növeli meg a mellműtétek számát a mammográfiai vizsgálatok elterjedése? Többnyire ilyen és ezekhez hasonló, újszerű kérdésekre kaphattunk eddig – és kaphatunk majd ezután is – eredeti, tudományosan alátámasztott válaszokat Szendi Gábor tudománykritikustól.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Szerencse az, amikor a sorscsapásokban meglátjuk az újrakezdés pozitív lehetőségét. Kirúgtak, ami egyúttal megszabadulást is jelentett egy korlátolt világtól." - engem is ezek a gondolatok vezetnek.

Tisztelem és szeretem Szendi Gábort. Nálam ő maximális csillagos ember! :)
Január
A tehéntejfogyasztás elhagyásában van igazság. Mivel nem tudjuk megemészteni csak hizlal, elhagyásával tényleg csökken a súly és jobb lesz a közérzet. A kenyeret még nem hagytuk el, de évekóta mi sütjük saját recept szerint és pl. reggelire 1 szelet is elég belőle egy főnek, míg a boltiból több kell.
Élesztőn kivül semmi adalékanyag nincs benne.
Ariana
fogalmam nincs, mi baja az antidepresszánsokkal, nekem az életemet mentették meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.