Élt egyszer egy Bruno Gröning nevű német „csodadoktor”, akinek segítségével a bénák újra jártak, a vakok újra láttak, s rengeteg ember számolt be hihetetlen gyógyulásról. Nem fedhetjük fel a gyógyulások titkát, bizonyítani sem fogjuk a sarlatánságot – önökre bízzuk, hogy kétkedéssel, avagy hittel nyugtázzák-e az itt olvasottakat.

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@Evikati: A hitnek gyógyító ereje van, de a hit erejét a gyűlöleté felülírja!

@Renrol: Soha nem lesz igaz hite a gyűlölködőnek!
Diamont Frost
@gondolkodo: Így van ,ahogy mondod.... sajnos ---láttuk a történelemben--- a hit zászlaja alatt követték el a legnagyobb szörnyűségeket. ( inkvizíció,... vallásháborúk.)

Evikati
@gondolkodo: igen, ez egy másik téma. Itt most a gyógyítás kapcsán került szóba.
kamazuka
Valamikor réges régen velem is előfordult,hogy barátaimmal mentünk egy -egy forgalmas útkereszteződésben mire mondtam nekik,baleset lesz.
Abban a pillanatban 3 autó összement.Mivel ezt a jelenséget többször is megtudtam valósítani,így keményen rászoktam a cigire és ezek a jelenségek elmaradtak.Ám újra abbahagytam a cigit.
Lám lám azok a rejtett energiák mire képesek?
Amolyan transz állapot.Csak rágondolsz ,kicsit koncentrálsz és puff,6 halott.
gondolkodo
@Evikati: Összekapcsoltam, mert - szerintem - ott van közös pont, ha valaki bármiben gyűlölködő, a gyógyításban sem lesz akkora hite, hogy mással tehesse!
A gyűlölet gyakorlása akkora energiát igényel, hogy pozitív ügy gyakorlására már nem marad.
Evikati
@gondolkodo: igen ebben teljesen igazad van. A gyűlölködéssel saját egészségének is árt az ember, még, ha ezt nem is tudja:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.