Ezúttal Endo tisztelt meg bennünket azzal, hogy leírta elkeseredettségét, amit a diákok motiválatlansága, tanácstalansága és cinikussága miatt érez. Nehéz kérdéskört boncolgat, Azt, hogy lehetne a mai diákságot, akik elé a média elérendő célként a pénzt és hírnevet állítja rávenni arra, hogy megértsék, nem csak ezek az értékek vannak a világon, és nemcsak a magamutogatással lehet ezekhez közelebb jutni.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Volt egyszer egy hirdetés..................havi160-200e.ft. A 90 .ES ÉVEKBEN.azt mondtam ennyi pénzért az vagyok.mert hogy szakembereket kerestek.felvettek,tényleg annyi volt a pénz.két évig tartott a meló helyt álltam nem kellett tanulni.most már elmondom.hentes vagyok és telefonszerelőket kerestek. Utána kedvet kaptam és villanyszerelőként is dolgoztattam.a a ref. munkám után,kérték hogy tegyem le a mestervizsgát.nem tettem le mert nem mertem elmondani hogy hentes vagyok csak imádom ezt csinálni.Tényleg nem kell tanulni.Nézd meg a minisztert. mennyit tanult,mi lett belőle,neki csuklik az anyukája minden nap.
Diamont Frost
@qxy: Neked szerencséd volt, mert manapság nem azt kérdezik, mihez értesz, hanem azt, hogy miről van papírod!
Lassan takarítani is csak szakképzés után lehet!
qxy
@Renrol: te tőlem is kérték. azt mondtam felemelt hangon.Mit gondol ha hentes lennék ide jönnék? rám nézett az úri ember elnézést kért és ment tovább.Késöbb ki derült a munka során hogy voltak olyan "szakik" is papírral hogy nem működött a készülék amit szereltek és oda hívtak nézzem meg mi a hiba.Szerencsém volt megcsináltam.Mire megjegyezték.Milyen jó azért hogy van köztünk igazi szakember is.Én erre csak hangosan bólintottam.
reallatas
Egy két illusztris javaslat, ami per ma igazán menő, s eredményes: gátlástalanság tan, rablástan, könyökléstan, lefelé taposástan, átveréstan, uszítástan, megosztástan, klasszikus erőszaktan, jogtalansági gyakorlattan stb. Nos ezekkel lehet igazán karriert csinálni ma.
Diamont Frost
@reallatas: :))

@qxy: Fő a határozottság!! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.