Napjaink legfontosabb problémájának lehetne mondani. Mindenkit érint, de a legtöbb ember mégsem figyel rá. Függ tőle a jövőnk, mégsem vesszük komolyan. Egyének, embercsoportok, szervezetek, vállalkozások hívják fel emberek milliói figyelmét a problémára, látszólag hiába.

Feltöltő: erik
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterka
elgondolkodtató valóban, hogy mikor figyelünk már jobban oda erre
nanena
Gyakorlatilag senkit sem érdekel ez a kérdés. Néha egy-két politikus felhozza, de hangjuk elsikkad az érdektelenségben. Politikusokat nem érdekli, mert szavazatokat nem lehet vele szerezni. Pedig az eljövendő évtizedek fő problémája az energiaforrások kimerülése, a klímaváltozás és a migráció. Ezek a kérdések összefüggnek egymással. Az ember teremtette ezt a helyzetet, megoldására egyelőre képtelen.
Itt a propelleren is követhető, mik hozzák lázba az embereket. Az igazi kérdések csak pár embert érdekelnek.
ugyeugye
nekem nagyon tetszett ma a Maldív-szigetek kormányának víz alatti ülése.
sajnos attól tartok, a pillanatnyi politikai érdekek maguk alá gyűrik a felhívást - ismét. aztán majd lesz kapkodás, csak akkor már késő lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.