„ Én sem akarok gyereket. Felesleges nyűg. Az ember élhetne boldogan, kettesben a párjával, és akkor jön az a zavaró tényező. A munkáról, a karrierről nem is beszélve... Semmi szeretnivaló nincs a gyerekekben, csak undorodni lehet tőlük. Megmondom őszintén: ha Anonimnak nem lenne párja, és nekem se lenne kedvesem, habozás nélkül felajánlanám neki a szerelmemet, mert én olyan nőt keresek, aki utálja a kölyköket. Nem ő a selejtes, hanem azok, akik gyerekre vágynak. "

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Kell, nem kell no ez szerintem igazán szubjektív kérdés. Tudniillik az anyagi helyzet sajnos általában azt mondatja manapság, hogy nem. No de az istenadta természet rendje az valami más. A család egészét én speciel el sem tudnám képzelni gyerek nélkül, s úgy vagyok voltam vele, hogy minek a nősülés, ha csak befektetésként kezeltem volna. Az a kontraszt viszont egyértelmű, hogy ahol nincs ott sóvárognak, ahol van ott esetleg bosszantja egy idő után őket, a családi harmónia nem erről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.