"Tisztelt Doktor Úr! A barátom nadrágon keresztül élvezett el, és egy kis nedv rákerült a combomra. Ezután rögtön lemostam vízzel, majd törölközővel megtörölköztem. Az lenne a kérdésem, hogy ha ezzel a törölközővel utána megtöröltem magam alul, akkor lehet-e valami problémám, terhesség. Még nem feküdtünk le egymással, szűz vagyok. "

Forrás: vital.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@orogordog: Üdv. S ahhozz mit szólsz mikor annó azt kérdezte az egyik nő, hogy véletlen lenyeltem, lehetek e ettől terhes. Nem vicc az egyik családi lapban volt közzé téve.
reallatas
@messzelato: /ma, 13.16/ S ahhozz mit szólsz, hogy az iskolából mit hoz haza a siheder lányom, két sperma megy a sívatagba, kérdi az egyik adsz egy cigit, nem mert g...ci vagy. Üdv.
Csubaka
Ezután rögtön lemostam vízzel, majd törölközővel megtörölköztem.

Én ettől a mondattól mentem le hídba. Lemosta a combját (!) és nem megtörölte, hanem megtörölközött. Ha csak a combját mosta le akkor mit kellett még letörölnie?

Terhesség persze még előfordulhat, de nem ettől az aktustól!
bigyibogyo
@orogordog: a palibacsitol olyat kerdeztek,h ha munka kozben adta a tehennek hatulrol, de az kirugta alola a samlit, igy eltort a laba, az munkahelyi baleset -e:)
vagy,h kell megdugni a legyet (elmondja:P)
szal, akkor is kerdeztek egbekialto hulyesegeket
de ha nem lene eleg, elokel lvenni regi ifjusagi magazint, vagy bravot. ott ez a kerdes kispalyas lenne
szöszmösz
Milyen színű volt a törölköző, amivel betöröltek?
qxy
@bigyibogyo: Jó volna mert nosztalgia.De szerinted értené ez a leányzó miről van szó?Ez ki van csukva.A szülei is fel lettek világosítva gondolom.(A szüz gyerek kérdi. Hova kell dugni!!! -Oda fiam ahova nem engedi.-Másnap.Na kurva jó volt Igaz nehezen jöttem rá, de a szemébe nem engedte .Hát kiba........tam mind kettőt.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.