A szülők pályalkalmassági vizsgálatot szeretnének bevezettetni a gyermekekre veszélyes pedagógusok kiszűrésére. Kit érintene ez a vizsgálat és milyen következménye lenne? Amíg ezek a kérdések tisztázatlanok, addig csak a pedagógusok frusztrációját növeli az ötlet felvetése is.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
Marlin ritkán értek veled egyet..de most eljött az a pillanat! Úgy kellene..meg volt is némi pályaalkalmassági szűrés míg az egyetemek főiskolák felvételiztettek. Mióta az érettségi dönt, a felsőoktatási intézményeknek fogalmuk sincs, kit vesznek fel! Nem csak ott kellene pályaalkalmassági..sok egyéb helyen!
bigyibogyo
@mandiner: az en javaslatom szerint valaszthat,h segely es egyuttmukodes vagy nincs segely. semmi sem kotelezo. pont ez benne a jo. nincs terror, de ha akar valamit nyujtson is erte valamit.
szaboria
Azért mielőtt diplomátkapnak nem ártana egy kis vizsgálat alkalmas e pedegogusnak.
mandiner
Ria akkor már késő..mert minek tanult x évig, ha aztán eldöntik hogy alkalmatlan..persze 18 -19 évesen meg még kialakulatlan az ember személyisége, ott még qrva nehéz eldönteni hogy ki lesz alkalmas és ki nem??((
mandiner
bigyibogyó ebben nincs vita köztünk! De a Liberálisok szerint ez meg a szülő jogait sérti....Hál istennek nem mindenben vagy te liberális))
Wik
a szülőket senki sem vizsgálhatja,így aztán az szül gyereket aki csak akar vagy aki éppen teherbe esik. pedig ha belegondolok mennyivel többet árt a gyermeknek egy felelőtlen , rossz szülő...............,de hát gyereket csinálni a hüje is tud ( így mondja a kömondás ! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.