Lassan de biztosan Magyarországon is mindenkinek aki számít, kötelező lesz közösségi oldalakon tartania a kapcsolatot a közönséggel. Legyen szó színészről, énekesről. A Twitter magyar megfelelőjének számító Yamm.hu oldalon például külön részt szenteltek az itthon tevékenykedő celebeknek. Itt néztünk szét, vajon mi az, amit megtudhatnak kedvenceikről a rajongók.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Nekem celeb mérgezésem van!
Főleg a mi celebjeinket nem állhatom, mert ténylegesen semmit nem tudnak felmutatni, csak teszi-veszi magát mind. Aztán, ha tényleg kikezdi a média, akkor meg vérig van sértve!
főgépész
itt magyon. van celeb?Ki az?
Akit celebnek titulálnak mind a média által kitalált senki.A médiáknak kellenek ezek a senkik,mert kell valakiről nekik is irni,hisz üres ujságlapot nem vesz meg senki.
batukán
Ez haláli lesz, nem tudom kibírom e estig, nem lehetne már most? Talán, mondom talán csak ha az életem függne tőle néznék meg egy részt ezekből az üres sorozatokból. Ezek a sztárok, akik ebben szerepelnek? Sztár?! Beszarás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.