Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maris00
nagyon sok embernek lenne segitségre,egészségileg is és emberileg is.azoknak megadatik akik a rivalda fénybe kerülnek,és a többi?a robinak meg azt üzenem,hogy majd akkor jussanak eszébe a hétköznapi emberek amikor már azt sem fogja tudni senki, ki volt az a jó dumás gyerek a csillag születikből.a csillogás csak a mostnak szól.nézzd meg drága az előző szériákat a legtöbbjére már nem emlékszik senki.kitartást kívánok és erőt a felépűlésedhez.tisztelettel:Kocsmár Mária
qxy
Igen.de sokan meg nem hisznek a természetgyógyászatba. Érdekes. sok ember amikor már az orvosokban nem bíznak mert azt mondja ,hát sajnos magának így kell élni.Ez után szoktak fordulni a természetgyógyászhoz.és jé az meg segít. De hány ilyen eset van.Én is mondtam az ismerősömnek,mert cukros a kislánya. Mért nem mentek el egy ilyenhez?A válasz az volt.Ugyan az sem segítene.Amúgy is olyan ügyesen szúrja már magát.Na ennek magyarázza meg valaki hogy két hét és rendbe jöhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.