Rézbikától a Virágzó körtéig

Feltöltő: Ramadan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Kakastoll: Nem kotozkodni akarok, de nem sok kicsit az a 65 millio ev? :)
Kakastoll
@csikknorisz: IDŐSZAK: Harmadidőszak
KOR: Paleocén
KEZDETE (millió éve): 65
FÖLDRAJZ: Az Ibériai-félsziget Európához kapcsolódik. Az Atlanti- és a Csendes-óceán még összeköttetésben áll a Panama-szoroson keresztül.
ÉGHAJLAT: A kréta időszak végén a hőmérséklet 10 Celsius fokkal alacsonyabb volt, mint az időszak elején, de a paleocén kezdetén bekövetkezett felmelegedés meleg éghajlatot alakított ki.
NÖVÉNYZET: A szubtropikus növényzet a mai Dél-Angliáig felnyomul. Kifejlődnek a virágos növények fejlettebb családjai, így a növényzet kinézetre a maihoz hasonlatos. A valódi füvek megjelenése és elterjedése.
ÁLLATVILÁG: Az emlősök robbanásszerű radiációja, beleértve a főemlősök megjelenését. Sok emlőscsoport ekkor bukkan fel először.
csikknorisz
@Kakastoll: Irtam, hogy nem kotozkodni akarok. De azt irtad, hogy az ember 65 millio eve van jelen a foldon. Ha az elso ospatkanyokat embernek vesszuk, igazad is van, ott ulnek a leszarmazottaik a Duna partjan, egy nagy epuletben.
Kakastoll
@csikknorisz: Hát jó nagyítottam de akkor is nem illik olyan dolgokat varrni más nyakába, amit nem ő talált ki csak alkalmazott ugyanúgy mint előtte vagy utána.
bigyibogyo
@Kakastoll: igy van az emberben eleve benne van az agresszio, a brutalitas. a civilizacioval vetkozil e ezeket a tulajdonsagait.
nezd meg,h kulturaban hol tartottak a gorogok ,a romaiak. aztan jott a keresztenyseg mindent elpusztitottak. egy oriasi, 500 eves vissza eses volt.
Kakastoll
@bigyibogyo: még nincs vége, most ennyi tapasztalattal képzeld el mi következhet.
és ki fogja megcsinálni....?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.