Emlékeznek még a Térden állva jövök hozzád vagy a Ha már nem lennél az enyém című filmekre? Éppen negyvenöt évvel ezelőtt történt 1964-ben történt, hogy előbbi alkotásban, feltűnt egy rendkívül sármos olasz fiatalember, a hősszerelmes, rendkívül jó hangú katona szerepében.

Forrás: PremierFilm
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesolo1957
Kedves Gianni Morandi!
Kedves rajongótársaim!

Nagyon sok rajongó nevében, sok szeretettel gratulálok az immár 65. évét betöltött első számú kedvencemnek: GIANNI MORANDINAK!!!!!

Remélem, hogy még sok olyan percet szerez a magyar rajongóinak, mint a Margitszigeten június 27-én. Ez egy igazi csoda volt, amit ez az ember otta koncerten megtett csapatával együtt, az minden elismerést megérdemelt!
Annál is inkább, mert az egész bevételt jótékony célra ajánlotta fel, a Peter Cerny Alapítványnak, a koraszülötteknek történő mentő vásárlásához.
És nem tátogott, mint azt sajnos több magyar kollégája tetszi koncertjein.
Pedig Gianni Morandi, akinek 50 millió (!) lemezét már megvették szerte a világon, akár meg is tehetné, hogy nem fárasztja a hangszálait, és egész koncertje alatt azon fáradozott, hogy a több ezer emberhez közel kerüljön, és mindenhová igyekezett felszaladni, hogy kezet nyújtson azoknak a rajongóknak, akik több évtizedet vártak arra, hogy személyesen is láthassák őt.
Az egész műsor gyönyörű volt, az idő is csodás, előtte jó pár napig szakadt az eső, de Giannit az égiek is szerették...
A Margitszigeten sehol, nyomát sem lehetett látni, hogy Gianni Morandi koncert lesz, csak a hömpölygő emberáradatot, azért több reklámot érdemelt volna ez a nagy művész, aki még nem vesztette el az emeberek iránti tiszteletét, és mély alázatát közönségével szemben, nem utolsósorban a gesztus is több elismerést érdemelt volna amit tett, hiszen az itthoni sztárok közül, nem sokszor hallottunk ugyanilyen nemes felajánlásról... Vagy biztosan csendben teszik, de ez valahogyan nem jellemző itthon. Ha igen, akkor nekik is hálás köszsönet érte!
A Duna TV-nek itt is szeretném hálás köszönetemet kifejezni, amit nekik már el is juttattam, mert a riport-dokumentumfilm a Gianniról amit készítettek Bolognában a művész otthonában, illetve itthon a fellépés előtt és közben, az szenzációs volt!!!! Bravo Carlo Matisa és kollégái!

GIANNI! MÉGEGYSZER KÖSZÖNET MINDEN EDDIGIÉRT, ÉS MÉG NAGYON SOK ÖRÖMET SZEREZZÉL NEKÜNK!

Kérem, hogy aki le tudja fordítani, és el tuná küldeni ezt az írást Gianni Morandinak, nagyon megköszönném. A Margitszigeten sikerült fotót is készítenünk, és dedikálta is az ott vásárolt CD-válogatásokat is Gianni. Teljesült nagy álmom! Üdv: [email protected]

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.