December 16-án a Hagyományok Házában adták át a Budapesti Román Kulturális Intézet idei díjait.

Forrás: 7 óra 7
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Gratulálok. Nagyon tehetséges embernek tartom EMBERNEK nagy betűvel. Aki látta korábban színésztársaival készített riportjait, biztosan úgy gondolja, ahogy én. (Körmendi János, Törőcsik Mari, stb.)
GameDroid
Korszakunk hanyatló kultúráját nagyszerűen jellemzi, hogy egy ilyen véglény bármiféle művészeti elismerésben részesülhet. Amúgy miért kapta? Az RTL Klub reggeli műsorának vezetéséért, vagy a Nemzeti szétbarmolásáért és megszentségtelenítéséért?
szaboria
@GameDroid: Látszik nem vagy egy szinházba járó ember mert aki csak egyszer megnéz egy egy játékát vagy egy rendezését akkor rájön, hogy tud valamit. A Nemzeti nem barmaolta szét csak szektálta a szinészeket azokat tartotta meg és vitte oda akik tudnak is játszani . Sajnos mamár sokan azt hiszik magukról Ők nagy szinészek közben némelyik még a régi vádorszinészeknek sem kellene.
GameDroid
@szaboria: Nézőpont kérdése. Szerintem egy művész belülről jövő, őszinte művészete meghal akkor, amikor alárendeli magát az aktuálpolitikának - pl. Ákos -, és ahogy én láttam és ahogy eléggé bennfentes kollégámtól hallottam - aki igen komolyan ott mozog a színházi berkekben - Alföldi keményen feláldozta magát a politika oltárán. Az utolsó mondatoddal teljesen egyet tudok érteni, én pl. hosszú évek óta kerülöm a magyar filmeket, mert elképesztő szennynek tartom az összeset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.