Több ezren szerettek volna 2009 csillagai lenni, de ez csak egyvalakinek sikerülhetett. A négy döntős – Csikó Szabi, Tabáni István, Vásáry André és Veres Robi – a döntőre nem csak egyéni de egy-egy közös produkcióval is készült, melyben négy sztárvendég is segítette őket. A már kiesett középdöntős kiscsillagok is visszatértek az estére, hogy különleges meglepetésekkel ajándékozzák meg a közönséget.

Forrás: bellacafe.hu
Feltöltő: BellaCafe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Az ilyen tehetségkutatókon mindig kiderül, hogy a magyaroknál nincs becsülete a munkának. Az egyetlen tehetség a döntősök közül, aki tényleg megdolgozott a fődíjért az Szabolcs. Nem volna szabad verbális és mozgásművészeti ágakat összeereszteni a tehetségkutatókon. Egyszerűen nincsenek arányban az élménynyújtásban és a befektetett energiában. Arról nem is beszélve, hogy az énekeseknek mindig sokkal több lehetőségük van, erre jó példa, hogy már meg is hirdették az X-FACTOR-t. Visszatérve a döntősökre: Vásáry André különleges képességgel rendelkezik a magas hangok tekintetében, de ha énekelnie kell, bizony kiderülnek a hiányosságai. Tabáni István tényleg szuper hanggal rendelkezik - de ez is inkább adottság -, bizonyos hangfekvésű dalokkal kiválóan szerepel, de nincsenek előadói képességei, ráadásul belesül, a szövegbe a döntőben. Veres Robi szenzációs srác, egészen egyedien kattog valami az agyában, ami szintén nagyon jó képességre utal.
Na és akkor beszéljünk Csikós Szabiról, akinek képessége a jó ritmusérzék és az fris előadói véna, ehhez kell hozzáadnia kemény fárasztó, sokszor fájdalmas fizikai munkát, aminek a végeredménye lesz, amit látunk a színpadon. Persze tudom, hogy az énekesek is járnak hangképzés órákra, de hol van az egy táncórához. És Szabolcs nem tud gyakorolni zuhanyzás, vagy vezetés közben sem…
Kutyakölykök, Bad Boyz, Szatmár Kamara, Strokes keményen megdolgoztak a döntőbe jutásért, persze ott is voltak körítésként, de többet érdemeltek volna…
alapinejutka
Szerintem a maga műfajában mind a négy szereplő megérdemelte volna a győzelmet. Hogy kinek ki és mi tetszik? Ízlések és pofonok különbözőek. Arról, hogy a különböző versenyszámokat így "összeeresztették" a versenyzők nem tehetnek. Tabáninak nincsenek előadói képességei az lehet, de hogy erre a képességre szert tegyen talán adni és hagyni kéne neki időt, hogy megtanulja. Még fel sem foghatta a győzelmet máris megjelentek a lejárató cikkek. Igen ez Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.