ntigoné (Szophoklész) megrettenve veszi észre, hogy a darab elején eltemetett Polüneikész zombivá változott, a sírellenőrzésre érkezett őrt megharapja meg, aki viszont a gonosz Kreón csuklójába mélyeszti fertőzött fogsorát. A kór néhány óra múlva a palota epicentrumából kitörve végigrohan Thébán és iszonyatos öldöklés veszi kezdetét. Maroknyi túlélő élén Antigoné igyekszik eljutni a kikötőbe, hogy elmenekülhessen az élve felfalatás ellen.

Feltöltő: Dr. Stein
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Stein
"asszony az egri csillagokat zombisítaná. képzeld el a várostromot zombikkal. "
Őszinte kézcsókom Bakternének, ez tényleg jó választás hatalmas tömegjelenetekkel és pusztító pirotechnikával. A felakasztott Hegedüst megharapja egy veszett denevér, amitől lerágja magát a kötélről. Bornemissza Gergely (címszerepben Stohl András) egy póznával lelöki a várfalról. Dobóék biztonságban vannak, amíg a török zombik és élők egymást mészárolják, mert felmászni nem tudnak. Azonban meg kell később küzdeniük a lassan rohadó zombik okozta pestissel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.