Éveken át titkolta Bárdos András, hogy tíz éve komoly veszélybe került az élete. Testőr vigyázott rá és filmekbe illő autós üldözésben volt része, amikor az olajügyek után kutatott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Engem meg 11 éve halálosan megfenyegetett a szomszéd ,ha mégegyszer akár csak tíz centit átszántok a "fődgyire" ,nem áll jót magáért ! Mindenkinek megvan a maga keresztje.
csikknorisz
Ha emlekeztek meg ra, Bardos a 0. tipusu talalkozasok c. musor musorvezetoje volt meg a 90es evekben. Szoval az ufok rabolhattak el, minden ketseget kizaroan. Majd kitoroltek a memoriajat, de bizonyos reszletek eszebe jutottak, az ufonautak ugy programoztak be az agyat, hogy mindez csak 2010ben jusson eszebe. Ez is hiheto sztori, nem? :)
bigyibogyo
@profon: ubereld az also szomszedom aki szerint tul sokszor huzom le a wc -t :)
mondjuk o megerne egy hirt
profon
@bigyibogyo: Mert te meg sza.sz mindenre ! Savanyúcukor.
1951
Nem nem, itt egyszerűen arról van szó, hogy a médiában dolgozók, - hírolvasók, egyes műsorvezetők ,stb. - olyan horribilis összegeket vesznek fel havonta a semmiért,miközben életet mentő orvosok 3-4 százezer forintért dolgoznak sokszor 24 órázva,sőt annál is többet dolgozva havonta! Eléggé el szaladt a csikó ezzel a társasággal,már nem tudják,hogy hol tartanak.Rendet kellene már itt is tenni, ha valaki képes lenen erre!!
Kakastoll
rosszul kelnek a műsorai ...azért kell egy kis önreklám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.