A szélsőséges kulináris örömökre vágyóknak sokféle lehetőség kínálkozik a luxus szafaritól az Antarktisz jegéig, ha megunták a hagyományosakat és a pénz nem számít. Nekik Michelin-csillagos séfek főzik-sütik bárhol az ételeket. Ilyen az óriásdarun felszolgált menü, ahonnan jól belátható a táj.

Forrás: travelline.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.