Hárommillió forintra meszelte el a GVH (Gazdasági Versenyhivatal) Schobert Norbi cégét, mert nem tudta bebizonyítani, hogy tényleg fogyásra alkalmasak a péksüteményei.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tnezo
Ezt a hárommilliót simán kicsengeti azokból a milliárdokból, amit ezzel a kamuval összeszedett.
1951
De hát ezt tudtuk korábban is, akinek esze volt, az ne mis vásárolta.Mindenki tudta, hogy ez csak egy "üzleti fogás",amit Norbi reklámozott,de azt is csak azért,mert engedték neki.Ma már nem kell semmiről sem meggyőződni,elég ha kellően átverik a népet,bár Norbi esetében erre hamar rá lehetett volna jönni az átvert vásárlóknak, hiszen az intelligencia hiánya azért sok mindenről árulkodik.Többek között a tisztesség és szakértelem hiányáról is! De ezt tudni is kell felismerni,amihez ugyan csak némi intelligencia szükségeltetik.Ideje lenne rájönni végre: Norbi mesterséges üzleti futtatásáról van szó,nyilván valaki, vagy valakik ebből is jól megélnek.Erről szól ma egyébként a legújabb kori Magyarország története!! Jó reggelt kívánok!!
moroandi1
Arról nem is szólva, hogy a péksütiket ugyanúgy horror áron adja, mint az update liszteket, meg a kenyeret. 12 szelet, 35 dkg update kenyér 500 Ft körül van. Az egészben azokat a vállalkozókat sajnálom, akik franchise rendszerben Norbi pékséget nyitottak. Nagyot fognak bukni :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.