Az erdélyi származású nagyvállalkozó őszintén beszélt arról, szükség van-e Mészáros Lőrincekre, Szíjj Lászlókra, Garancsi Istvánokra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Magyarországért?? Saját magáért te nyomorult debil.

Magyarország nyomorba döntéséért lehet, ha mégegyszer halomrakerülök..
Peller Anikó
Magyarországért?? Saját magáért te nyomorult debil.

Magyarország nyomorba döntéséért lehet, ha mégegyszer halomrakerülök..
simmering73
Szép reggelt kívánok mindenkinek! Én mondjuk még a tegnapi reggelt sem hevertem ki, olyan velőtrázó bölcsességeket olvastam, hogy azóta is sokkos állapotban vagyok, bár az talán jó hír, hogy már csak néha tikkelek. Akkor jöttem rá ugyanis, hogy milyen kicsinyes, milyen rövidlátó, milyen mérhetetlenül önző vagyok én Orbán Viktorhoz képest, akinek pediglen víziói és látomásai vannak – amúgy erről nekem változatlanul az a véleményem, hogy orvoshoz kell fordulni az ilyen súlyos tünetekkel, és még véletlenül sem kell egy országnyi ember életét annak alapján szétcseszni, hogy mit beszélnek a hangok az ember fejében -, a mi érdekünkben, a jövő érdekében rabolja ki és rombolja porig az országot, mert majd ebből fog kisarjadni a magyar kapitalizmus, a tőkésosztály az ő nemzeti gyökereivel. Aztán majd akkor dejó lesz nekünk, mert ez az addigra konszolidálódott tőkésosztály, amelyiknek magyarok a gyökerei, végső soron magyar érdekeket fog szolgálni. Mindezt attól a Nagy Elektől tudhattam meg, aki Erdélyben született és tanult, majd hazaszeretetből ott hagyta a szülőföldjét, Magyarországra települt és itt lett milliárdos. Biztosan profitál ebből Erdély, az nem derült ki pontosan az interjúból – vagy csak én siklottam át felette, mert addigra már elkezdett mézgásodni az agyállományom -, de az kiderült, hogy ez a módja a hazaszeretetnek és a jövő építésének. Erős a gyanúm, hogy Nagy Elek valami titkos tanácsnok lehet Orbán Viktor mellett, mert annyira kompakt módon magyarázza a dolgokat, ahogy azt kívülről aligha lehet megtenni.
kolozsvaros.com/2023/10/31/akinek-vizioi-vannak-az-ne-orszagot-vezessen-hanem-haladektalanul-forduljon-orvoshoz/
Macskaszem
Magyarországért???
Ilyenre én nem emlékszem.
telegdilaci
@simmering73:Valóban sürgősen,keressen fel egy szakértőt,mert igen nagy baj van a Toronyban!
csak úgy....
erdélyi származású nagyvállalkozó, - ez mindent elárul a fideszéktöl pénzel kitömött faxiról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.