Az énekes a Magyar Nemzetnek adott interjút. 

A zenész állítása szerint magától nem szívesen beszél közéleti kérdésekről.

„Ha megkérdezik a véleményemet, nem térek ki a válasz elől, nem ötölök-hatolok, hanem elmondom, én hogyan gondolom. Viselem a kommunikációs kockázatokat.”

- mondta a lapnak Kovács Ákos.
Kovács Ákos: "Tudok a hazug erőlködésről, ami azt próbálja elhitetni, hogy az állam pénzén élősködök"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Beszélt arról is, amikor 8 évvel ezelőtt lenácizták a Népszabadságban, majd

„később propagandista barátaink okleveles nőgyűlölővé igyekeztek maszkírozni egy összehangolt sajtóakció részeként: egyértelmű, hogy a sportszerűtlenségtől sem riadnak vissza”.

Itt arra az elhíresült interjúra gondolhatott az énekes, amiben arról beszélt, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, hanem inkább a női princípiumot kell beteljesítenük, azaz tartozni valakihez és gyereket szülni.

„És ennek a hitelrontó szándékú erőlködésnek mi lett a vége? Helyreigazítások sorozata, valamint az, hogy a közönség kinevette őket, és kiállt mellettem”

– mondta a nyolc évvel ezelőtt történtekről Ákos.

Arról is beszélt, hogy dalszerzőként állítása szerinte őt senki sem korlátozza. 

"Tudok a hazug erőlködésről, ami azt próbálja elhitetni, hogy az állam pénzén élősködök, de ez egyszerűen nevetséges”

- magyarázta az interjúban az énekes. 

Ennek ellenére Ákos az elmúlt években rendre kapott támogatást az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt-től: 2021-ben például 40 millió forintot.

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Hát öreg a vízióidat a cikk alján már meg is döntötték. tehát hazudtál igazi jobboldali nemzethy . "Tudok a hazug erőlködésről, ami azt próbálja elhitetni, hogy az állam pénzén élősködök, de ez egyszerűen nevetséges” --- Ennek ellenére Ákos az elmúlt években rendre kapott támogatást az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt-től: 2021-ben például 40 millió forintot.
Macskaszem
Minden évben kap 40 millát, legalábbis 2019 óta, de tizen- huszon milliókat a fidkány kormány kezdete óta mindig.
Ennyi ingyen pénzből más is elboldogulna.
De ne mondja senki, hogy állampénzen élősködik. Pedig de.
Havanagi
Állam pénzén? Inkább közpénzt akart ez a nagy arc mondani.Vagy ennyire buta,hogy ezt sem tudja ?A mi pénzünk az te köcsög,abból van ekkora pofátok!!!
Péter2
@Macskaszem: Egynek sem adnák egy forintot sem , éljen meg abból ahány jegyet el tud adni az előadására , dolgozzon meg érte , ha meg nem működik menjen el dolgozni , úgy mint a többi ember teszi ! Ezek parazita élősködők, a kormány kitartottjai és seggnyalói . Amúgy a focistákról is ez a véleményem , az eladott jegyek után kapának pénzt , arányosan fizetném őket, a szurkolók mennyisége után !
kakukkmadár
Ákombákom, soha nem volt egy centi gerinced sem, embernek és zenésznek is gyenge vagy, és a legkevésbé sem érdekel senkit, hogy a Magyar(orosz, kínai?) Nemzetben hogyan mosakodsz, vagy inkább hazudozol. Élvezd amit összetarháltál, de ne várd, hogy még tiszteljünk is érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.