Az MMM fillérre pontosan elszámolt a 2022-es kampány költéseivel, ez a 42 ezer soros elszámolást bárki megtekintheti a weboldalon – írja közösségi oldalán Márki-Zay Péter, a mozgalom elnöke, korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

"Guruló dollárok?" Lepattant a kormány Márki-Zay Pterről
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Mint fogalmaz, a Mindenki Magyarországa Mozgalom kampányköltéseit a titkosszolgálatok, a számvevőszék, az adóhatóság és az adatvédelmi hatóság is behatóan megvizsgálta és semmi szabálytalanságot nem találtak.

Az MMM egy kultúraváltoztató kampányt folytatott. Ha az Állami Számvevőszék azt állítja, hogy ez ellenzéki pártos költés volt, akkor ezt miért nem minősíti fideszes pártköltésnek a Megafon vagy a CÖF esetében?

- teszi fel a költői kérdést a politikus.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
A költői kérdésre a válasz , Magyarországon csorbul a demokrácia szinte napi szinten és a , jogállamiság, az átkos rendszer felé zuhan az ország , abban az időkben nem volt elszámoltatható a regnáló párt tagjai mint most , mivel minden helyen a pártfunkcionáriusaikat ültették amik kiszolgálják a kormánynak már nem nevezhető bűnszervezetet .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
A költői kérdésre a válasz , Magyarországon csorbul a demokrácia szinte napi szinten és a , jogállamiság, az átkos rendszer felé zuhan az ország , abban az időkben nem volt elszámoltatható a regnáló párt tagjai mint most , mivel minden helyen a pártfunkcionáriusaikat ültették amik kiszolgálják a kormánynak már nem nevezhető bűnszervezetet .
jesz
húúú...egy ilyen részletes (hiba nélküli)elszámolást elkészíteni, az bizony embertpróbáló feladat...

Akárkik is készítették éjt nappallá téve ezt a jelentést(elszámolást), azok bizony értik a szakrajzot...

(és nem is kellett ahhoz leégnie a számlákat, meg egyéb bizbaszt tároló épületnek, hogy szemébe nézhessenek a hatóságnak...ezt régebben egy másik őőő...izé...valaki tűzzel oldotta meg...a hamun már nézhetik)
rücsü41
Micsoda csalódás ez a hatalmon levőknek!Ez a Márkyi Zay Péter mégis csak egy rendes , tisztességes ember, amit nem sokan állítottak róla eddig, el tudott számolni a mozgalom pénzével, ami egy csoda mert még a magyar állam sem tud ilyent produkálni, mert a költségvetésekben előírtakat rendszeresen nem teljesíti, például folyton túllépi a megengedett hiány összegét, vagy a nyugdíjakat nem az utóbb megállapított infláció mértékével emeli, hanem kevesebbel és korrigálni ezt hibáját nem hajlandó!
izéke
@KisTehen: tudnak igazolni minden tételt. Pont ez a bajotok. Persze ez is kevés már nektek,a számlák és iratok igazolásáról us legyenek számlák és igazolások,meg azokról is meg azokról is stb. Meddig és milyen feltételeket akarsz még szabni? A törvényben leírtaknak megfelelt,abban a hatóságok nem találtak kivetnivalót. Vagy csak akkor lehet érvenyes az elszámolás,ha Hold túloldalán kitermelt fából készült papírra nyomtatták? Esetleg még valami lehetetlen feltétel van e a tarsolyodban?
dr. prédikátor
de mi van a z ukrán POROSENKÓ nak adott több milliós hrivnyával??? guruló hrivnyák???
Géza
Le lehetne egy címet úgy írni, hogy nincs benne hiba?
NKF
MZP egy bukott fasz! Hiába erőlködik!
Macskaszem
@NKF: Orbán is volt már bukott fasz. Ha van isten akkor lesz is.
kereső
"Kedves" Ász, mi van az ellenzéki pártokra kirótt büntetésekkel a "guruló dollárok" miatt? Hiszen nem ők kapták- és nem is részesültek belőle. Ha, az MMM tiszta, és elszámolt, azokkal a pénzekkel, amelyet nem is közpénzből kapott, akkor miért is bünti az ellenzék pártjainak? Miért is lengetett be ez a romlott hatalom, és állampártja 2,2 milliárd forintot büntetésként?
Ha, csak az nem- amelyet ebben a virágzó ,"az unió leges-legdemokratikusabb, az unió leges-leginkább jogállamában", hogy ellehetetlenitsék az ellenzéki pártokat az EP-és az önkormányzati választás előtt. Még csak lehetőségük se legyen kampányolni egy aljas, hazug hatalom állampártja ellen. Erre még csak gondolni sem merek...hogy ilyen megfordul az állampárt és kormánya fejében.
Yoda69
@izéke: Teljesen mindegy, hogy torvenyes volt. A fideSS tovabbra is ezt fogja harsogni egeszen a valasztasokig. Azon se lepodnek meg, ha ujra elovennek a temat, hogy az ellenzek haboruba viszi a magyarokat. Ennek a 2 millio analfabeta vadbarom fideSS szavazonak tok mindegy mit csinal orban, hova sullyeszti le az orszagot, akkor is oda fognak szavazni.
Az ellenzeknek az bizonytalan szavazokra kell hajtania a helyett, hogy a fideSS fanokat probaljak megteriteni.
Giovanni Alba
@Géza: ma, 07:07
Lehetne, de így jobban felfigyelsz rá. Ha a tartalom nem is fog meg, de a forma igen. Azt nem hihetem el, hogy nem használnak még alapszintű helyesírás ellenőrzőt sem. Vagy pedig használnak, csak nem értik, mit jelent az a hullámos piros vonal.
Másol
na most várjuk a megafon nyolcmilliárdos elszámolását is 42 ezer sorban
izéke
@Maccska: ki az a vezető elemző akire ennyire hivatkozol? Kb annyira hiteles mint habony meg rogán. Azt mondja amiért orbán,rajta keresztül putyin fizeti. Ezt meg az én vezető elemzőm mondja.1
Géza
@Giovanni Alba: Erre eddig nem gondoltam. Érdekes elmélet. Jó lenne tudni egy igazi bennfentestől, hogy valóban alkalmaznak ilyen trükköket? Újságírói szinten nekem ez olyan, mint ba...t használni kötőszóként.
Giovanni Alba
@Géza: ma, 11:16
Kicsit komolyabbra véve, ismerjük a clickbait kifejezést, miszerint hatásvadász címekkel csigázzák a t. olvasó érdeklődését, és nemegyszer megesik, hogy a címnek nincsen köze a tartalomhoz, ellenben jelentősen növeli a kimutatható olvasószámot.
Például, Lakodalom Lajos szörnyű szenvedéseket él meg a börtönben, a hozzátartozók nem hozhatnak be neki élelmiszert.
Azt nem állíthatom teljes bizonysággal, hogy a félregépelések mindegyike tudatos és eleve a megtévesztés a célja, de az a borzasztó, hogy ez könnyen hihető, az "újságírás" mostani etikai szintjét látva.
Sakk Matt
@Géza: Na..te beszélsz ;) A megfelelő válaszod a DE lett volna :P
Géza
@Giovanni Alba: Az rendben van, hogy a hangzatos címre kattintsanak, de a hibásra? Nem éreztem, hogy el kéne olvassam, csak láttam a hibát.
Géza
@Sakk Matt: Igen, hogy nem tudnak írni!
Giovanni Alba
@Géza: ma, 13:23
Nem keltette fel a kíváncsiságodat?
Géza
@Giovanni Alba: Annyiban csak, hogy felháborodtam. A cikk nem érdekel, de megjegyeztem, hogy írhatnának helyesen is.
Miért háborgok? A munkában megkövetelik a maximálisan jót. Akkor én miért legyek elnéző azzal, aki ebből él? Ez a munkája és trehányul végzi.
Giovanni Alba
@Géza: ma, 17:22
Teljes mértékben igazad van, a trehány munkára nincsen mentség. Sáros mindenki, akinek az ellenőrzés lett volna a dolga, miért küldték nyomdába így?
Mit szólna a sajtómunkás, ha a kocsija kerekén a csavarokat csak úgy nagyjából húzná meg a szervizes?
Géza
@Giovanni Alba: Pontosan erről beszélek. Még érthető is lenne, ha figyelem felkeltésből valami blődöt írnak, mert az marketing. Viszont felém, olvasó felé mi ez a lekezelés, tiszteletlenség, hogy nekem így is jó!? Nem, nem jó!
balos
Milyen demokráciáról beszéltek!Ez egy kleptokrata ország lett 1 debil hitlert játszó migráncs miatt!A "szerencséje",hogy az orszáot elhagyják a liművelt fők akik pedig itt "ragadtak" azok velem együtt leszarják a gyilkosainkat,mert mást ezekkel nem tehetünk!Én legalábbis SENKIÉRT" nem emelem fel a baltát,csak,ha az otthonomat támadnák!Sajnálom a fiatalokat akik nem ilyen szarban szeretnének élni,de nincs más útjuk a reménytelenségből!A haza ott van ahol otthon érzi magát az ember is a szemétben végezte!A kultúrha minden szintet ural!
Giovanni Alba
@Géza: ma, 17:47
Nem mondhatok mást, most is igazad van. Akad viszont pozitív példa is. A megyei napilapban több alkalommal használták az "örömet okozott" fordulatot. Nekem ez nem tetszik, írtam is egy olvasói levelet, miszerint a jót, az örömöt szerzik/szerezzük, a rosszat/bánatot okozzák/okozzuk.
A szerkesztő válaszolt, van valami igazam, de más felfogásnak is van létjogosultsága.
Nem volt fensőbbséges, lekezelő, ezt nagyra értékeltem.
"! Kimondottan
izgalmas, amit felvetett. Első nekifutásra magam is úgy gondolnám, hogy Önnek igaza van, de anno a
fekete-fehér képek készítésénél is igen nagy jelentősége volt a fekete szín -- bocsánat! --, színhiány
árnyalatainak, hogy a fotó, a kép részleteit meglelhessük. Így gondolom ezt az okoz és a szerez igék
esetében is. Ön sarkosan fogalmaz, amikor összetett szavakat, azaz új fogalmakat hoz példának. Az
örömszerzés és károkozás önálló jelentésű szavak, amik nem mérhetők össze az öröm okozásával vagy
kár szerzésével, bár ez utóbbit nem használja senki. Nézzük az egyes szavak szinonímáját! Okoz:
eredményez, kelt, szerez, szül, gerjeszt, előidéz. Szerez: csen, lop, csór, harácsol, megfúj, happol,
elcsen. A szinonimák alapján, ha valaki örömet okoz, akkor örömet eredményez, kelt, szerez, szül,
gerjeszt, előidéz. Viszont, ha valaki örömet szerez, akkor örömet csen, lop, csór, harácsol, megfúj,
happol, elcsen.
Ilyen megfontolásból én az okoz variációt alkalmaznám. Természetesen összetett szavak esetében más
a helyzet, azt nem hasonlítanám mindezzel össze.
Mindettől függetlenül újságírónk helyesebben járt volna el, ha Máriát -- aki az Öreghegyről adta a város
karácsonyfáját -- úgy idézi, hogy "sok embernek szerzünk örömet vele" és nem úgy, hogy "sok embernek
örömet okozunk vele". Azt hiszem, így lett volna helyes."
Géza
@Giovanni Alba: Igen, magam is így gondolnám helyesnek.
balos
@Maccska: Csak hogy érezzétek,hogy mit követtek el az ezer éves nagyzási hóbortos kitartóitok a néppel szemben!!Nyazsgem,csak hogy érezze nedveske is a törődést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.