VASTAGBŐR

Varga Judit: "A magyar érdekek megvédve" – megdöbbentő képet posztolt a miniszter
Kár hogy az ingyenes maszkosztás, a kötelező oltás gyerekeknek, az eünek, még az ellenző csoportosuló anyukáknál is másképp jön le .. legalább annyira szánalom ez a nő mint a novák ,vagy az ex-playboy sportminiszter nyuszika
Kósa Lajos megpróbálta elmagyarázni a kormány vakcinatáblázatát, de valami egészen más sült ki belőle
Azóta érhető, akárcsak az aluminium kupakok, meg a mérnök által tervezett szűkös villamosmegálló.

Lali úr: a magyarázatra a magyarázat ... a magyarázat
ez maga a magyarázat.
Kásler: a mozgás maga az élet
Okos arc. Váltsd le a sport minisztert is nőknek amúgy sincs helye ottan a laci megmondta. Egyszerű power-pointos bemutató se megy miért nem adjátok oda olyannak aki ért hozzá akár egyéni akár csoportos - ez szép munka
( általános iskola 3. osztály szövegszerkeztés az új nat szerint )

6.2.3 -as pont >>>>>>>>>> 1fichier.com/?g8r0zw6n83prjutd12ch
Kásler: a mozgás maga az élet
@Eladott Ország: utána összepöccinti a Kis Pippint meg Martell Kareszt ... kétnyomásos gazdálkodik és vadtalajvált megtalálja feudális gyökereit besegít Lázárnak is mer nem megy Neki eléggé .. IV.Bélához is kedve szottyan és majd elnyralja TB-det Trau szigetén ki tudja .. de sose a munkájával foglalkozik .. nem kapott munkaköri leírást biztos, így marad idő ezekre.
"Európai Bizottság eljárása botrányos" – Deutsch Tamás nekimegy az Európai Bizottságnak
Már megint jön a gesta, meg a nettónácik, ha nem a komcsik érnek ide hamarabb ... visznek sercegni két okom is van félni. vérciki. Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezz akit akarsz. Az 1x3 nem 3x1 még xanaxból sem vagy rivo a sedux-ra maradt a képlet két felezési idő között lol Jobbulást kívánok,a gyógyulás egy hosszú folyamat.
Megszüntették a házi őrizetét Bige Lászlónak
mármint nyomkövető ...
Pedig az az eset nem akármilyen jólárazott propaganda szindarabka ... azon áraznivaló sincs
Megszüntették a házi őrizetét Bige Lászlónak
Kár, hogy Flórián bácsin 1.6 milliárdért nem volt ilyen szerkezet ...
1800 forint a koronavírus-gyorsteszt a Lidlben!
@teuton57: Hát ja. 523.000 dollárt költöttek 30.000 teszre .. és ez is csak egy példa ... lehet még a hatékonysága is jobb, a Lidl-ben forgalmazottnak 1800-ért, mint amit 5200-5300 forintért "bevásároltak"

Arról nem beszélve, hogy a napi TB mellé ami jócskán 250 Ft felett van nem hogy napi 1 db 22-24 Ft -os maszkot nem kaptál .. Évi db-ot sem sikerült. Még a soros-prospektusba rejtve sem. Ez még csak saját beinvesztált léd .. sehol az EU " védekezési pénz " Napi egy maszk költsége éves szinten 8500 Ft körül lett volna ráadásul a TE pénzedből .
Deutsch Tamás: "Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!"
Ajánlok pár gyöngyszemet ... megy ez full tisztán is vagy legálisan rajta lenni az előző felezési idő felezési idején amire 1x3 helyett jön a 3x1 tabletta ami matematikailag helyes csak picit nagyobbat csattan ..

Plussz a süket-néma sarokban meg szájer klón magyaráz ... ez elriaszt már sok embert eleve.
Olyan pókeremberből aki batmannak hiszi magát sok lehet, supermenekről már nem is beszélve .. azokat a tabikat nem utánna kell ám bevenni.

Tehát 2 videó és egy kép tisztán ... full tisztán, kristálytisztán ...

youtu.be/8d3cEK3vQyo

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1jer_J%C3%B3zsef#/media/F%C3%A1jl:Sz%C3%A1jer,_J%C3%B3zsef-1574.jpg

zsurpubi.hu/cikk/12568-muller-cecilia-a-sulyos-szovodmenyes-halalos-megbetegedest-mar-az-elso-vakcina-beadasa-is-elosegiti-/