Folytatódott a Völner-Schadl per a bíróságon, továbbra is Schadl György másik bizalmasát, S. Tímeát hallgatták meg. 

S. Tímea vallott a bíróságon a Völner-Schadl ügyben: „gondolom, még szükség volt pénzre, és kaptam egymillió forintot a házipénztárba”

Fotó: MTI/Mónus Márton

Kedden az úgynevezett házipénztárak voltak a főszerepben a bíróságon: S. Tímea ezekben a táblázatokban vezette azoknak a végrehajtói irodáknak a be- és kifizetéseit, amikben ő dolgozott.

Ezekbe állítása szerint néha milliós összeg is jött Schadl Györgytől.

S. Tímea évekig szorosan együtt dolgozott Schadl Györggyel – előbb a beosztottjaként, majd végül egy olyan végrehajtó alatt dolgozott, aki már beismerte a bíróságon, hogy Schadl pénzért cserébe tette őt pozícióba. A nő szerint a végrehajtóról már messziről látni lehetett, hogy nem ért a végrehajtáshoz.

A Telex helyszíni beszámolója szerint S. Tímea is vezetett házipénztárokat azokban a végrehajtói irodában, ahol ő dolgozott. A szigetszentmiklósi irodának például állítása szerint Schadl egy-két havonta milliókat adott, pénzt pedig általában a végrehajtói kar elnöke vagy annak sofőrje, a szintén vádlottak padján ülő M. Viktor vitte oda borítékban, a milliókat pedig a széfbe tették. „Konkrétan a házipénztárba én Forrai Miklóstól soha nem kaptam összeget”, mondta.

S. Tímea egy másik irodában, a budapesti Üllői útiban – ahol szintén nem Schadl György volt a végrehajtó – is vezetett ilyen házipénztárt, a bíróság ezt kedden kivetítette.

Az egyik sorban 1 millió forintot vezettek be a táblázatba, egy másikban meg 500 ezret. S. Tímea erről azt mondta, „gondolom, még szükség volt pénzre, és kaptam egymillió forintot a házipénztárba”.


Erről azt mondta, a pénzt „vélelmezhetően” Schadl Györgytől kapta sofőrjén, M. Viktoron keresztül. Olyan is előfordult a tanú szerint, hogy a saját pénzéből is tett a házipénztárba, de azokat az összegeket mindig visszakapta.

Forrás: Telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Továbbra sem értem, VölNERtárs miért nincs még sitten.
Aki Én
Továbbra sem értem, VölNERtárs miért nincs még sitten.
Qqberci
@Aki Én: Olyan sokat tudhat, hogy egyszer majd leesik valami magas helyről...
nemkati
@Aki Én: Magyar György a minap elmondta, hogy mert nála nem kell tartani szökéstől, míg pl Schadlt a reptéren kapták el, mikor éppen meg akart lépni.
VASTAGBŐR
meglett még 2-3 autó .. meg egy repülő gépezet a kis sadli bedobta a közösbe :DDDD
odahevítenek a kis kanálnak ... énekel végén még tesznek bele kis hercsit is oszt lehet pörkölni ..
jáger laszló
Völner úr még reménykedik,hogy +ússza hiába a tanúk vallomása
Bízik a haverokban!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.