Büszke a csapatra a szövetségi kapitány.

Marco Rossi: Szégyellje magát az a magyar, aki nálam kevésbé szereti a válogatottat

Kép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Nem mindenki szereti a válogatottat, sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha szégyenkeznének

– jelentette ki Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak nyilatkozva, a magyar labdarúgó-válogatott az Eb-részvételt érő 2-2-es döntetlent meccse után.

Rossi a meccsről az MTI-nek is nyilatkozott. Ahogy mi is beszámoltunk róla, itt azt részletezte, hogy az utolsó lépés volt a legnehezebb a kijutáshoz vezető úton.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudom, hogy a szeretetében mekkora szerepet játszik az a szinte(!!!) minimálbér méretű fizetés, amit felvesz, de szinte biztos (bár én tényleg magyar vagyok---szemben vele), hogy én kevésbé szeretem a magyar focit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Csak nem a focigurgitókra kellene büszkének lennem? Van még lejjebb.
namihami
Nem tudom, hogy a szeretetében mekkora szerepet játszik az a szinte(!!!) minimálbér méretű fizetés, amit felvesz, de szinte biztos (bár én tényleg magyar vagyok---szemben vele), hogy én kevésbé szeretem a magyar focit!
human
Hé Rossi! Túl sokba kerül nekünk Orbán futballmániája. Nem nagyon szerethető így.
Néro2
Aki a Nemzethy Focit szereti az csak egy rakás szar lehet.
Aki a focit szereti az meg pontosan tudja mi a különbség a Nemzethy foci meg egy sport kedvelése közt.
Péter2
Miért kellene a focit szeretni ? Nálam csak az észjáték kerülhet szóba , pl a sakk .sportban a lövészet , síugrás , lesiklás , a focira elherdált sok száz milliárd mellet, bármilyen foci siker eltörpül , ráadásul még a politikát is belekeverte ez a jöttment , ha tudná ez a jöttment , hogy amit a focira ráköltöttek , annak a pénznek ezer meg ezer helye lett volna az országba , hogy ne kevesek játékát , szórakozását szolgálja , hanem a magyar nép jólétét érdekét !
Peller Anikó
@Macska: Nem olyan sok, csak néhány alja romángeci egy csomó nikken.
justhpeter
Kedvelem Marco Rossit abszolút optimista hozzáállása miatt. Azóta mióta a Honvéd játékosaival al tudta hitetni, hogy bajnokok lehetnek és lettek. De szerintem a tegnapi nyilatkozatában elragadta a hév, amit viszont a tegnapi szerencsenap nem indokolt. A bolgár csapat egy gólja malac volt, ahogy a magyar csapat másodit gólja is. A magyar csapat első félideji játéka elfogadható volt, a második félideji felejtős. Így igazságos a döntetlen.
vacsi
Úristen, ez meg ki? Hogy nem magyar, az biztos. És milyen válogatottat kellene szeretnem, mint magyarnak? Megáll az eszem!
colibri
Felőlem minden évben felveheti, illetve adhatnak neki magyar állampolgárságot, de akkor se erőltesse rám a foci, pláne a válogatott kötelező szeretetét. Tudjuk, hogy ő ebből él, orbánccal foci terén egytestvér, de tartsa meg a véleményét és ne inzultálja a magyarokat a hülye beszólásával!
Néro2
@Peller Anikó: A dobozoló szerint igen bár nem az Isten hozta.
Ha már magára nézve nincs miért büszkének lennie.
Hacsak arra nem , hogy öt köszönése után egyszer a szomszéd utcában lakó funkcionális analfabéta biccentett a hatodik köszönésekor és ez óriási Siker élménnyel töltötte el.
Néro2
@namihami: A Nemzethy focit szeretni kell különben nem előre megyünk ! Mondjuk nem is hátra hanem tönkre.
simmering73
"Ahhoz képest, hogy propagandacélokból és nacionalista érdektől hajtva Marco Rossit a NER csupán nem olyan régen dobta meg magyar állampolgársággal, Rossi elég korán felvette az Orbán-rezsim kirekesztő és megbélyegző stílusát: szégyenkezésre szólította fel azokat, akik magyar létükre nem szeretik és nem szurkolnak a magyar válogatottnak. Még szerencse, hogy nem kérdőjelezte meg mindjárt a magyarságukat is. Ez lesz a következő lépés?

Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze. Mindenki annak szurkol, akinek akar. Ha már egyszer felvette a magyar állampolgárságot, annyira tájékozódhatna a magyar viszonyokról, hogy egy önkényuralmi rendszer propagandacsapatának a szövetségi kapitánya, amely a magyar futballt lenyúlta, minden máshoz hasonlóan kisajátította és a diktatúra céljaira, legitimilására működteti."
nepszava.us/uzenjuk-rossinak-mindenki-annak-szurkol-akinek-akar/
Sakk Matt
Digókám! Miért kötelező bármit is szeretni?! Sajnálom, de én speciel unom a focit! Tök mindegy ma már, kik rúgják a bőrt, 2 óra elvesztegetett idő.
Sokkal izgalmasabb egy snooker mérkőzés vagy darts verseny. A kerékpárversenyekről nem is beszélve.
Sakk Matt
@simmering73: Várom a Facebook megosztást, melyben Rossi a Nemzeti Konzultációt méltatja és hazaárulónak bélyegzi azokat a magyarokat, akik magasról szarnak erre a milliárdos propagandára!
balos
Ki a fax ez a rossz-inni?Nretán belőle főzik a snapszot a fideSSes ultráknak!?
Clavigo
Szarfaszú digo... Húzzál haza picsába innen..
Nessy
Már megint "nem vagyok magyar"? Nem szeretem a focit. Maradok a snookernél, és a F1-nél.
Peller Anikó
@Nessy: Micsoga gusztustalan tahóság ez a focigurgitás, azt most meg majd szeretnünk is kel. Vagy nem kel. Lö. Hijába no, ha egyszer az alvégen szeretik akkor muszáj lesz. Eztán majd azt hazudom, hogy szeretem. De most még utálom.
Nessy
@Peller Anikó: Ameddig nem kötelező nézni, addig majd én is nagggyon fogom szeretni, ha kérdezik!
laszlobihari
Utálom a focit! akkor most hazaáruló vagyok? egyébként ha ez a hazafiság ismérve akkor addig vegyék be ameddig kopasz! szarházi (leánykori nevén latrina) "nagymagyar" csőcselék!
Sakk Matt
Ha az Aranycsapat játszott volna így, akkor a repülőjük Sármelléken szállt volna le titokban, majd elsötétített üvegű furgonokban csempészték volna haza a fiúkat!
Vagyis szégyenkezni a nemzethy válogatottnak és Rossinak kellene!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
44 év fizikai munka után akkor lennék büszke,ha annyi fizetést kapnék,mi te ,te szarházi digó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.