Biztatok arra mindenkit, hogy követve őseink évszázados hagyományát, állítsunk új, modern kereszteket az utak mentén, a falvakban, a városokban, állítsunk minél több keresztet a békéért – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, területfejlesztési miniszterhelyettes Máriabesnyőn, szombaton.

Óriási ötlete támadt Orbán államtitkárának: így lehet véget vetni az orosz-ukrán háborúnak

Fotó: Facebook/Latorcai Csaba

Latorcai Csaba a felújított Máriabesnyői Trianoni kereszt ünnepélyes megáldásán arról beszélt, hogy

"az Európai Unió bürokratái olyan gazdasági bevándorlókat akarnak erőszakkal betelepíteni, akiknek semmit nem jelent a keresztény kultúránk, sőt sokuk nem olyan rég még fizikailag is üldözte a keresztényeket a Közel-Keleten."

"Ígérem, nem fogjuk hagyni, hogy migránsokkal árassza el Magyarországot az európai baloldal, és velük összefogva a dollárbaloldal" – fogalmazott a miniszterhelyettes, egyben arra biztatott, hogy országszerte folytassuk közösen a keresztek örökbefogadását, felújítását.

Latorcai Csaba, aki egyben a KDNP ügyvezető főtitkára is, beszélt arról, hogy (véleménye szerint) a kereszténység a világon a legüldözöttebb vallás.

Keleten és Nyugaton is a politika legmagasabb szintjein érzékelhető a vallásukat gyakorlókkal szembeni ellenérzés, ellenséges érzület

- tette hozzá.

Gaal Gergely, a Pest vármegyei KDNP elnöke az elmúlt ezer év történetét idézve rámutatott: Szent István király elkötelezte a magyarságot az európai keresztény civilizáció mellett, amelyben mi, magyarok nagyon fontos küldetést vállaltunk. "Az európai civilizáció védelmezőivé váltunk, és lettünk ma is.

Ebben a vonatkozásban a jövőben is van feladatunk" – fűzte hozzá Gaal Gergely. A felújított keresztet megáldotta Virth József kapucinus atya, a Máriabesnyői Bazilika Minor plébánosa.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Elmebeteg az egész fidesz banda, keresztet mindenhova és béke lesz , komolyan ezek mind skizofrénok, a régri berzárt elmegyógyintézet betegei voltak, OV val az élen
gina
Még egy OV s cigány,,, a nap vicce,, el kell küldeni ezt a szöveget Brüsszelbe, itt minden politikus skizofrén,,szerintem azok pénz helyett keresztet fognak küldeni hahahahah
kereső
Na, ez tényleg hülye! Az állampártban úgy túnik, hogy ez mára már alapkövetelmény lett. Minél hülyébb valaki, annál közelebb kerül egy államtitkári /miniszteri székhez. Pedig milyen fiatal - mert ha ezt a vén Harrach mondja, arra lehetne legyinteni- na, de egy tojáshéjas?
justhpeter
Kádárnak is voltak veretesen ostoba kommunistái, de ez az Orbán-konda a teljes szellemi leépülésével még nevetséges is.
jáger laszló
No + akasztófát a bűnelkövetők elrettentésére!!!
Ez már a fekete humor kategóriája...
csak ennyi
barátilag
J.L.
teuton
Milyen alacsony IQ kell ahhoz (nullas???), hogy valaki ezeket a baromsagokat elhiggye???
kulabombaafityiszre
A valóság talaján álló remek ötlet,mely bebízonyította mennyit ér az orbán kormányban egy államtitkár,hiszen az évszázadok óta tartó kereszt állítása közben végig dúlta az országot tatár török osztrák első-második világháború+a muszka.szóval előre békéért kerszt állítással köcsög államtitkárocskák.
laszlobihari
Én azt hittem, hogy a "rózsafüzéres" valamint a "tízparancsolatos" agymenéseket nem lehet überelni, tévedtem!
Toller Béla
Vazze, legalább a nyilvánvalóan idiótákat mellőzzéttek ! Ha a fele eltúnik, ott egye meg fene, de ezekkel csak blamáljátok az országot !
drrotf
Ennek az államtitkárúrfinak a vélemény azonos értékű Kásler volt miniszter azon véleményével, hogy a betegségtől megvéd bennünket ha állandóan mormoljuk a Tíz parancsolatot.Hogy egy államtitkárnak ennyi esze legyen a háború megállítására , és hogy egy ilyen felfogású embert enged a kormány nyilatkozni és hogy ezért "munkáért" még fizetést is kap ez az ürge, az mindennek a teteje!Mi ez a kormány?Talán csak nem az idióták gyülekezete?
Nessy
Az@drrotf: Kár volt bezárni az OPNI -t! Most szana-szerte kóricálnak az ápolásra szorulók, és szamárságokat nyilatkoznak itthon, és szerte a nagyvilágban.
Félix
Ez olyan mintha egymillió ember oda állna a felrobbantott gát mellé és elkezdené visszafelé fújni a hömpölygő áradatot! Vajon sikerülhetne? Elkezdene visszafelé folyni a víz? Nemhiszem!
Meszy
@kereső: Rittyenrotty tábornok nem mer okos figurákat maga alá rakni. Fél, hogy esetleg megpuccsolnák.
Clavigo
Úgy látom,ennél a cikknél nem tolonganak a húgyagyú fitymasz trollok...
namihami
Keresztek! És az utak mellett!-- Zseniális, olyan kádéenpésen...
Yoda69
Kurva nagy otlet. Ez bizto megallitja a ruszkikat. Mar latom hogy puttyant terde borul egy kereszt elott, es hazarendeli a hadsereget.
Valojaban arrol lehet szo, hogy majd erre a projektre is igenyelnek nehany szaz milliardot, aminek hirtelen laba kel.
Juhász István
Két út van előttem... a nóta szerint. 1. Putyin kivonul Ukrajnából, feladja az országbővitési tervét, és végre elkezdődhet az ukrán ÚJJÁÉPITÉS. 2. Ukrajna átadja az oroszoknak ,terültének cirka 1/6-át, olyan jó kis Magyarországnyi részt. Aki tud más megoldást, szabadalmaztassa... Melyik tűnik valószinűbbnek ? Jön tehát egy 3. út, és ez rejti a tényleges lezárását a háborúnak : Amelyik fél GYŐZ, az fogja diktálni a feltételeket, és ezzel vége a HÁBORÚNAK. Az kevés, hogy úton- útfélen papolja OV, hogy mi békét akarunk... csak éppen azt nem mondja SOHA, hogy melyik útat támogatja ...
jáger laszló
Ov szerint MO a béke pártján áll
Miközben folyamatosan növeli a katonai kiadásait!!
Természetesen,hogy +védje a békét ,mert ahhoz erő kel!!
Fából vaskarika 1 álláspont!!
csakennyi
barátilag
J.L.
kereső
@namihami: tegnap 23:49. Gondold el, mennyi guruló kis magyar forintot lehet abból ellopni- mert valaki csillárd áron vállalkozna rá, mint a beszélő csodakeritésre.
Németh István
ÉS!!! A KERESZTEKRE AKASSZUK FRL AZ UKRÁN VEZETÉST !! A BRÜSSZELI VEZETÉS-SEL EGYÜTT! >> a szervezés >> Budapesti brüsszeli- ukrán konferenciát kell tartani és menten működhet is az akasztás!
Az usa meg kapjon minimum 14 szuper atomot néhány napalm kiséretével és rohadjanak meg!
jáger laszló
Én nem vagyok az akasztás híve mert az 1 kegyetlen
zsidó-keresztény-pogány szokás!!
Én a +győzés,tárgyalás pártján állok amíg lehetséges és nem az erőszak mellett!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szép új világ
A franc bánná, ha kereszteket állítotok az útszélén, feltéve ha mindegyikre felszögelnek közületek egyet - egyet.
(Már csak azért, hogy igazán testközelből éljétek meg az ötleteiteket!)
Nessy
@Németh István: Az akasztófa és a keresztfa külön kategória. Keresztre feszítik, akasztófára akasztják az. elítéltet.
human
@jáger laszló: Most majdnem leírtam, hogy egy polgárháborúban mik szoktak előfordulni törvényszerűleg. De aztán rájöttem, hogy nincs értelme. Itt nem lesz polgárháború. Így akasztás sem lesz. Megnyugodhat Orbán, Orbán Ráhel, Tiborcz István, Szijjártó, Rogán, Mészáros. Ettől a néptől nem kell tartaniuk. Legrosszabb esetben lelépnek a lopott százmilliárdjaikkal.
Németh István
Azt tudni kel >> hogy a moslék kommunistákat nem lehet megygyőzni, hazudós moslék tolvaj népség, mi több ha a zsidófaj ezen közegből tevődik össze az életveszélyes > bizony keményen kell lerendezni őket > indúlj csak ki > sallai, fürst, károly róbert, rákosi gerő, horn, gyurcsány, stb. nincs is mről beszélni!
namihami
@kereső: 07.45: Minden üzlet így indul: ""Mennyit lophatunk el?"". A második megvitatandó, hogy melyik Orbán és tsa családtag kapja meg. Mennyi lehet a ""tiszta"" és ennyiért érdemes-e? Ha nem, akkor jönnek a fideszes kishalak!
jáger laszló
Azt tudni illik,hogy a moslékot a disznóknak adják étkezés céljából
A kommunista pedig olyan ember aki ennek az eszmerendszernek,társadalmi formációnak a híve ahol az emberek a megtermelt javakból szükségletüknek megfelelően részesülnek
Tehát a 2 fogalom nem összekeverendő,mert az rendkívüli primitívségre,műveletlenségre vall!!
Csak ennyit a témához felhomályosításként!!
barátilag
J.L.
levarosbukta
@Németh István: Tele van a fidesz kommunistával, kezdjük rajtuk az akasztást!
Németh István
@levarosbukta: Na tegyünk rendet > a kommunista nem ember az kommunista! Az ember ha van ideológiája és az mondjuk a kikerülhetelen körben beléjük nevelt >> ám felismert umdormány folyamat DE - hallos DE > tud váltóztani mert rájön a tisztességes látóképesség és a szerint akar élni akkor váltóztat, akar a köz javára tenni, cselekdni!
Nos az akasztásra már régen jogosúltakat sűrgősen aktívizálni kell a függesztéses szellőzésre! Ám lehet az aksztást rajtad is kezdeni, hogy a kereszt teherbíró képessége meg van e?
jáger laszló
Ilyen zavarodott eszementfuttatást ritkán kehet olvasni,amit értelmezni nem lehet!!
Maradjon inkább a gondolat a szerző örök kincse!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
@Yoda69: "Valojaban arrol lehet szo, hogy majd erre a projektre is igenyelnek nehany szaz milliardot, aminek hirtelen laba kel."
Nekem is ez jutott egyből az eszembe!
balos
@levarosbukta: Ezt elbuktad!A fideSSben pofázó "kommunista" 1 sima náci,de túlélő üzemmódban minden szarban megbújik!
balos
@Németh István: nedveske!magától a szaron kívül,csak az a fos ami ismertté teheti még!
Németh István
@balos: @levarosbukta: @percsi: A kommunisták a balliberális moslékok ugyebár akik képtelenek a nemzet érdekeinek megfelelően gondolkozni, pontosabban csaka maguk akaratát a lopást és ahazudozást tudják prezentálni >öszöd, szemkilöbés -gyilkolás a nemzet csődbe taszigálása! Na most persze tiezt karjátok szarjankóék zehát nincs is miről beszélni >yugye nekzetka szalai-fürst, khón, rákosi, gerő a gyurcsány-dobrev zsidó cafatok a gennyes és vé-resszájúak az istenetek! hát csak nyaljátok a seggüket, de akár meg is fulladhattok tőle! Lega-lább nem kell nektek keresztet ácsolni > az akasztásotokhoz!
kereső
Azután, amikor ez már megvan- jöhet a következő agymenés: "mindenki fogadjon örökbe egy keresztet!
telegdilaci
@Béla333:Hihetetlen hogy ezek a gyalázatos Maffiózók, a kereszténység mögé bújva követik el az Ország szét lopását,tönkre tevését,ezek csak áll keresztények,Milyen vallási vezető és keresztény az a Kirill Pátriárka akit Orbán Viktornak kell megmenteni hogy vegyék le a Szankciós listáról,megvédve ezzel egy Orosz Oligarhát,aki támogatja a Putyin háborúját a Független állam Ukrajna ellen,hogy lehet egy Papnak milliárdos vagyona honnan miből szerezte,és ezt a gazembert Orbán védelmébe veszi azzal a kifogással hogy megvétózza hogy Szankciókat vezessenek be ellene,ez lenne a betyár becsület,valójában a Miniszterelnöknek,kellene magába nézni és gondolkodni ahelyett hogy mindenkit ócsárol próbál lejáratni,másokat hibáztatni hogy kik miatt nem kapjuk meg az Országnak járó Támogatásokat,ezért egyedül csak magát okolhatja nincs erkölcsi alapja másokra háítani a saját felelősségét,ENNYI!!
telegdilaci
@Németh István:Gyuszi menj már el a halál F@XÁRA-ahogy kinyitod a mocskos pofádat,Ömlik a Fos belőle,ha nem tudsz gyalázkodáson kivül mást akkor inkább kussolj,egyébként a legtöbb kommunista éppen a Fideszben verődött össze,nem tudom honnan miből tájékozódsz,valójában,hiába gyalázod Próbálod az Ország ellen fordítani ahogy szerinted a balliberális moslékok is azt szeretnék hogy Magyarország minél előbb meg kapja a nekünk járó támogatásokat,egyedüli Gátja,az az Orbán Viktor akinek folyamatosan fényesre nyalod a hátsóját,de egy ekkora ökörnek ezt hiába mondom soha nem fogja megérteni akinek az a hangyányi agya csak a hazugságokat képes befogadni!
balos
@telegdilaci: A német féle ávosok voltak a legjobb verőlegények,mert igyekeztek megfelelni a "nemzety eszme minden torzulásának!Torzkétlábú görény minden fideSSes nyalonc!
Németh István
@telegdilaci: @balos: nedveske!magától a szaron kívül,csak az a fos ami ismertté teheti még!
Értitek a csíziót!? Lócicifalók > ha megfulladtok nem tudlak benneteket kiszellőztetni!
nezelodo
Ezek a fiúk a feledés homályába hagyják veszni felmenőik előző rendszerbeli ténykedését. Nekik bizony nem kellene a keresztényüldözést a szájukra venni, szüleik, nagyszüleik miatt, és ez alól Orbán és szűkebb környezete sem kivétel.
AMORÁLISOK
na akkor gondolj vissza ha jártál iskolába a rabszolgalázadásnak mi lett a vége 80,000 -et érintett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.