„Az, hogy egy hazug rezsimet eltűrnek a magyar választópolgárok, már legyen az ő bajuk” – írta a Csehszlovák Kém a Facebook oldalán.

Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak – Meglepő dokumentum szivárgott ki

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az új, Győr és Pápa között megépült, kétszer két sávos, 36 kilométer hosszú 83-as út avatóünnepségén Pápa közelében 2023. október 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az oldal az Európai Tanács következtetéseit ismerteti, erős politikai véleményével, mely a fertőzött magyar politikai elitet veszi górcső alá:

„A mellékelt oldalakon az Európai Tanács következtetéseit olvashatják, amelyeket egyhangúlag fogadtak el, tehát, Orbán Viktor, a magyar maffiaállam Keresztapjának jóváhagyásával is.

Ez a dokumentum is bizonyítja, hogy Orbán más arcát mutatja külföldön és másik arcát mutatja otthon. Ha az ukrán szabadságharc szempontjából nézem, akkor hozzáteszem: szerencsére.

Mi következik mindebből?

Egészen konkrétan az, hogy Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak. A rosszabb pedig itt már csak az, hogy ezt a hazugságáradatot gyűlölet terjesztésével és az orosz propaganda terjesztésével teszi.

De a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a magyar választópolgárok milliói el is hiszik ezeket a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat, és akik pedig átlátják, cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, 30 ezüstért.

Magyarország akkor lesz újra jobb hely, ha a magyar politikai elit megtanul igazat mondani és tisztességesen politizálni. Egészen addig, az új, demokratikus rendszerváltásban gondolkodó magyar állampolgárok számára ez a mai rezsim és teljes politikai elitje, illegitim, és az egyetlen tisztességes hozzáállás a totális bojkott.”

Forrás: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:12
Én ugyan nem a dollárról,írtamhanem a muszka becsületrendről,de hát nem érthetsz meg mindent azzal a pár bittel a fejedben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:01
Szíjjártó megkapta a barátság érdemrendet az oroszoktól.Ez a legmagasabb kitüntetés amit külföldi állampolgár megkaphat.Vajon az általd leírt spanyoloknál meg a belgáknál is osztogattak ilyen érdemrendet,ha már ilyen sok gázt vásároltak?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:12
Én ugyan nem a dollárról,írtamhanem a muszka becsületrendről,de hát nem érthetsz meg mindent azzal a pár bittel a fejedben.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ema, 12:15
Akkor miért nem kapták meg a becsület rendet?
Havanagi
..."De a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a magyar választópolgárok milliói el is hiszik ezeket a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat, és akik pedig átlátják, cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, 30 ezüstért." A baj ezzel csak az,hogy IGAZ !!! Sok oka van a hallgatásnak,de a legfőbb oka: PRIMITIV orbán hívők!!!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:22
Honnan idéztél ,mert biztosan nem saját.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:19
Honnan idéztél mert biztosan nem saját.Annyi korrektség nincs benned hogy belinkeld a forrást.
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: a tartótisztje irányítja ezt a mesterséges primitív értelmet!
csak úgy....
0rbán már több mint 10 éve csak lop és hazudozik, akik ezt a kezdetben nem vették észre ,azoknál a fidesz már végképp lehúzta a rolót ,ök már teljes sötétségben élnek!
csak úgy....
Robbantott az ördög ügyvédje: "Orbán Európa leigázására készül a türk, belorusz, orosz és kínai diktátorokkal!"
olkt.eu/robbantott-az-ordog-ugyvedje-orban-europa-leigazasara-keszul-turk-belorusz-orosz-es-kinai
csak úgy....
@Maccska: ó bölcs rabbi mesélj,ki az a dániel te fityma és észnélküli! :)
csak úgy....
@Maccska: zavartvagy ,persze ez nálatok elmebetegeknél sürün elöfordul! :)
telegdilaci
@Őrnagy:Aki itt hazudik az a kormány propaganda van egy Propaganda Minisztere Magyarországnak,Rogán Tóni aki kitalálja az aktuális hazugságokat,hogy mikor mit kell hazudni hogy eltereljék a Súlyos bajokról a lakosság figyelmét,hasonlóan Göbbelszhez a Hitler propaganda Miniszteréhez,csak még Rogán nem állt ki nagy nyílvánosság elé agyakat mosni!
csak úgy....
@Maccska: rabbi, hiszen te is egy pszichopata zsidó!
Ábel
@Őrnagy: Szolzsenyicin soha nem írt ilyet, ezt egy illipkány szar hamisította és tette fel a netre 2000 körül. A fideszidióták azonnal magukévá tették, és terjesztik lankadatlanul.
csak úgy....
@Őrnagy: a te látomásaid arra engednek következtetni, hogy napról-napra elmebetegebb vagy! gyuszi pista, te teljesen becsavarodtál...
csak úgy....
0rbán már a saját apjának is hazudozott, ezért is ütötte agyba-föbe az öreg köbányász párttitkár!
Nessy
Ebben a kaméleon szerepben nincs semmi új! Békéről papol, miközben gyűlöletet szít! Orbánnak a háború, a migráció részben a hívek rettegésbe tartása, félrevezetése, részben a sehol máshol nem létező "vészhelyzeti" egyszemélyes rendeleti kormányzás!
Yoda69
Nagyon pontosan latjak meg kulfoldrol is a magyar helyzetet. Csak az itthoni agymosott birkak es fizetett trollok nem latnak tisztan.
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: 0rbánnak könnyü dolga van veletek , ti szószátyár ,tudatlan elmebetegek! ti vikiteket a példabeszédeitekkel kimosnátok ,kinyalnátok a legnagyobb szarból is..., ezért is vagytok ti tétó gyogyósok, - nektek fingotok nincs arról,hogy mi zajlik körülöttetek!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:31
Érdekes valahogy ez kimaradt az idézeteidbő pedig ezzel kezdődik a cikk,illa propi is eze emelte ki.
"Más a retorika, és más a tartalom – mondta a Népszavának Charles Michel, az Európai Tanács elnöke arról, hogy a szavakban harcias Orbán Viktor a tárgyalóasztalnál együttműködő."
telex.hu/belfold/2023/10/31/nepszava-charles-michel-orban-putyin-talalkozo-nem-akadalyozza-az-eu-egyseget
Propeller által ídézett írás:
"Ez a dokumentum is bizonyítja, hogy Orbán más arcát mutatja külföldön és másik arcát mutatja otthon."
Valahogyan zavart érzek nálad az erőben+egy kis csúsztatást is hiszen kedvező idézeteket szedegettél csokorba a lényeget elmismásolva.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: ma, 14:56
Az ebben a videóban többek között orbán számára a megalázó,hogy az orosz köz(putyin)tv tette közzé.
Egy ország vezetőjét ilyen látványosan nem alázta meg egy másik ország.
Ilyen egy nagy erős vezető,mint orbán.HAHAHA
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 14:58
Pedig a putyin barátotok videója a gazdátokról.
Szomorú is a valóság ne nézd meg,mert nehéz megmagyarázni a gazdátok mentális állapotát.
Jó nektek a langymeleg hazugságban ahol minden szép orbán a legnagyobb vezető,mindenki más rossz csak az orbán tudja az igazi utat ti pedig követitek a semmibe.Ez a ti világotok,nem a valóság.Szánalmassan sötétek vagytok a képzeletbeli valóságotokkal együtt.
Peller Anikó
totális bojkott ?? Miféle totális bojkott? Itt semmilyen bojkott nem segít, ez a rendszer nem javítható. Nem azért mert ez a legjobb rendszerek legjobbika, hanem azért mert aljas, hatalommániás, önkényes és szándékosan károkozó.
kereső
@Peller Anikó: "És egy leszedált ország tapsolgat a x@rnak"(Kispál és a borz- Fény és hang)
csak úgy....
@Maccska: 0rbánnál baxod mindenki jobb! -hiszen ö baxta tönkre és lopta szanaszét, árulta el az országotokat és európát! -persze ez neked magas..., akkor mondom úgy,- 0rbán csak egy látvány pékség ahol azt hazudja a pék a mulapékeknek,hogy ök itt sütnek csak nem nekik.
csak úgy....
@Maccska: "amúgy én teljesen jól érzem magam" - ez az elmebetegekre egy tipikus tünet! :)
csak úgy....
@Maccska: tudod,te és 0rbán ott baxtátok el,hogy nem kezeltettétek magatokat idöben és most azt hiszitek magatokról,hogy ti európa és a világ urai! :) - ilyesmire már többen rábaxxtak a történelmük során, belöled akár napóleon is lehet ha végre lesz számotokra magyarországon elegendö diliház, - genya gyurcsány..., bezáratta elöletek a lipotot és most nem találjátok a helyeteket.
csak úgy....
@Maccska: te az éhendöglésedig fidesz hü hülyegyerek maradsz! :) te buta balfasz.
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: szerintetek normális az a miniszterelnök, aki az alig 3000 es lélekszámú szülö falujába egy több ezer féröhelyes kihasználhatatlan stadiont építtet + egy kisvasutat, ahol nincsen utas? állítólag csaucseszkunak voltak hasonló ötletei...,persze nektek gyogyósoknak azért fizet a fidesz,hogy a baromságaikat védjétek és nyugatra köpködjetek!
0rbán imádó agyalágyult banda, -@Őrnagy: te már azt is elfelejtetted,hogy neked eredetileg deák ferenc a példaképed..., te szegény elmebeteg, - forogna is deák a sírjában miattad...
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:21
Neked,minek.Hithü fideszesből csak hithü fideszes lesz.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:25
Az nem örjöngés amikor a gazdád állapotát idelinkelem de az eléggé furcsa,hogy téged nem érdekel a valóságMásodszor,Nézem ahogy nyaljátok a gazdádtok seggét.
A történelem nem változik a kádár seggét is így nyalták a rajongók,hogy aztán a bukása után,ellenállók,illetve a rendszert belülről bomlasztók legyenek.
Volt egy katonatársam aki elvégezte a marxista egyetemet.A katonaságnál kezdte gyorstalpalón..
Hithü kommunista volt,olyan igaz teperős fajta.A minap láttam,beszéltem vele egy pár szót.Szidta kommunistákat rendesen,emlékeztettem múltjára,azt mondta mi többet nem ismerjük egymást.
Egyébként a hajléktalan.
Remélem a történelem ismétli önmagát mindenkire nézve.
Peller Anikó
@Órnagy: A végén még magad is elhiszed, hogy kurvaokos vagy. Pedig csak kurva.
csak úgy....
@Maccska: ha ezek a stadionok a hozzád hasonló hülyéknek is megérték ,akkor az legyen a te és az @Őrnagy: dolga! :) ugye téged az sem zavar,hogy 0rbán focistái bére államilag támogatottak és nem fizetnek adót! - látod, ez ismét egy bizonyíték a gyogyósságodra,hiszen ilyen nincs sehol a világon,hogy a csóró népnek kell eltartaniuk a miniszterelnökük kedvenceit! :) rajtatok buta magyarokon röhög a világ...
Néro2
Hát ezek a külföldiek ! Miket nem mondanak.
Még , hogy a várbeli desznyó lop a fajtársaival egyetemben meg hogy a Nemzethy Nagy Magyarok idióták mert eltűrnek egy ilyen trágya alja tróger tolvaj vezetést a fejük felett meg hogy 30 ezüst. A harminc ezüst tévednek elég egy is. A legbarmaibjainak meg egy zsák krumpli.
Milyen igazuk van !
csak úgy....
@Maccska: te honnan szeded a kitalált dolgaidat, ukrajna olcsóbb és jobb befektetés európának mint a tolvaj ,gyáva és hazug 0rbánotok,akik jobban lopnak mint egy szarka, hazudni meg aztán kiválóan tudnak! :) egyszer ha érzékelhetnéd a brüsszeli nünüke 0rbánt ,másnap halálra röhögnéd magad a brüsszelröl szóló hazugságain ! vikitek csak egy hazudós pincsi.
csak úgy....
@Maccska: 18:59 ugyan ezt tette amerika mikor a nácik lerohanták európát és a hálátlan,genya ,bunkó sztalinista szovjetuniót!
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: gumi nélkül ne feküdjetek össze!
csak úgy....
@Őrnagy: azt állítja rólad privátban a @Maccska: ,hogy te annyira hülye ,hogy lompos a farkad... ,faxa haverjaid vannak.
csak úgy....
@Maccska: isten bizony mondanám,hogy kár érted ha valóban kár lenne érted!
azt meg kell hagyni,hogy ma faxán helyetesítietted a gyogyós kis tehent, akit szintén elkapott a fideszes gépszíj és kitépte belöle a maradék értelmet!
jáger laszló
Olyan mint a pszichiátrián!!
Könnyű az ápolónak a betegeket +vezetni,hiszen betegek!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
FLETÓ
@Maccska: tegnap 16.32 Azt értem, hogy az asszony visz 51%-ot, de ahhoz kell másik 6 párt is a DK-n kívül! Bár! Lehet, hogy addigra már a sajátjai is elpártolnak 2026-ig!
Lepényleső
Vajon kinek meglepő ez,- ahogy az is,hogy büntetlenül teheti,sőt aki rávilágít erre,azt csendre is intheti?
balos
Már magamért sem harcolok,akkor miért harcoljak 1 olyan nemzethért ami saját magát emészti föl!
laszlobihari
@Őrnagy: az ilyen szöveggel csak óvatosan! mivel (p)ártunkat qurmányunkat sértegeted! mármint a Te kormányodat és imádott pártodat! mivel én soha nem szavaztam ezekre a tetvekre!
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 18:09
Nekem nincs okom hazudni,viszont a mese a ti álomvilágotok.Két pofával habzsoljátok
azt a virtuális valóságot amivel a rogán milliárdos müvek etet benneteket.Azt írod remekül vagy.Megnyugtatalak majd elmúlik,mert egyszer véget ér számotokra az álom,aztán kezdődik a valóság a rémálom.Persze egy darabig mantrázzátok a sorost aki egy 93 éves öregember.Tőle féltek,hogy tönkreteszi az országot.féltek egy 93 éves öregembertől,mert megetették veletek.Szánalmasak vagytok.
ómió
Ez a "Zorbán" állandóan tartózkodik Brüsszel tetvesbolsijainak öntökönszúrásaitól!? Legújabban ezt kell ráhazudnotok, efftársak!?
rakitics41
Úgy látszik hogy van olyan hely a világon ahonnan jobban meg lehet ítélni, hogy mi folyik itt Magyarországon!Akik pedig megítélik,a helyzetünket egyik oldalhoz sem tartoznak nem hazai elemzők , emberek, lehet azt mondani ,hogy ők a legobjektívebbek ebben a kérdésben.
gina
Ez az amikor egy retkes román cigányt feljut a csúcsra, és ez a kis pojáca mutogatott Gyurcsányra hogy hazudik, pedig ez a kis elmebeteg a legnagyobb hazudozó patkány, mikor tüntetjük már el ezt a mocskos zsiros tetüt???
gina
@Maccska: Csakhogy ma ilyen barmok és agyhalottak vannak mint te is, akik egy retkes hazug cigányt éltetnek,,,,
Dr. Proktor
@gina: @Maccska: Te meg liberálfaszista vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.