A következő hétre tervezett Nemzeti Konzervativizmus Konferencia, a NatCon sorsa kérdésessé vált, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet tartana. A brüsszeli helyszín kijelentette, hogy nem áll módjában támogatni a politikai rendezvény lebonyolítása.

Hatalmas pofont kapott Orbán, a brüsszeli rendezvényhelyszín nemet mondott, nem tarthat beszédet ott a magyar kormányfő

Fotó: Orbán Viktor / Internet

A Concert Noble rendezvényközpont hirtelen úgy határozott, hogy nem kíván otthont adni a politikai eseménynek.

Frank Füredi, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) brüsszeli központjának vezetője megerősítette, hogy már folyamatban van egy másik helyszín keresése a konzervatív rendezvény számára.

Füredi kifejezte nemtetszését a rendezvényhelyszín döntésével kapcsolatban, amelyet a szólásszabadság elleni támadásnak minősített. Úgy véli, hogy a közvélemény tudomást szerez arról, hogyan próbálják elhallgattatni őket Brüsszelben, de meg van győződve arról, hogy a szabadság végül győzni fog.

A Brussels Times riportja szerint antifasiszta csoportok bejelentették, hogy tüntetést terveznek, és arra ösztönözték a helyszínt is, hogy fontolják meg alaposan, vajon helyet adnak-e a rendezvénynek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az X-en osztotta meg gondolatait az eseménnyel kapcsolatban. A Brussels Time cikkére hivatkozva kijelentette, hogy

minden konferenciára érdemes elmenni, amit be akarnak tiltani.

- mondta, és hozzátette: alig várja már, hogy meghallgassa a világ minden tájáról érkező nemzeti konzervatívok „lázító beszédeit”.

Forrás: index

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Milyen érzékenyek a szólásszabadságra - ha róluk van szó. Miközben senki sem korlátozza őket, csak helyszínt nem adnak hozzá. Hajszál pontosan úgy, ahogy ők szokták tenni a nekik nem tetsző embereknek. Miben különbözik a nemzeti konzervativizmus a nemzeti szocializmustól. Utóbbi nacionalista még megígért valami jólélet ezért odavette a szocializmus szót is, előbbi nacionalizmus már nem ígér jólétet csakis azt, ha egyszer hatalomhoz jutnak minden erejükkel annak konzerválásával fognak törődni ezért vették oda a konzervativizmus szót. " Bevesszük Brüsszelt ! " - úgy tűnik, mást vesztek be... Mélytorkosan, kis nyilasok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@KisTehen: Vagy inkább csak undorodnak a muszkaszopó ,fostalicska Gazdádtól..
KisTehen
@Clavigo: undorodnak az igazságtól
csak úgy....
basszus ebböl sírógörcs lesz! :) - miért nem tákoltat lölövel egy szabadtéri színpadot , esetleg egy cirkusztól is bérelhetne sátrat a fontos föllépésére, a magyarok biztosan kifizetnék neki a költségeket ! - szegény viki...
Yoda69
Nagyon helyes. Ilyen moszkovita, putyin faszszopo patkanyoknak nincs helye Brusszelben.
Géza
Javaslom, tiltsuk be a prájdon, mert nem támogatjuk, aztán várjuk a reakciókat!
csak úgy....
@Géza: tehát te 0rbán beszédét a "prájdhoz" hasonlítod! tibim, ebbü baj lesz...
Géza
@csak úgy...: Te magadtól vagy ilyen gyagyás, vagy csak fel mondod a leckét? Egyik se jó válasz! Hahahahahaha
balos
@csak úgy...: Pedofiliánuszosok és a muszka tömeggyilkosok egy tőről fakadnak!A nevük patkányok családja!
csak úgy....
@Géza: figyelj "nagy magyar" , a "felmodod" egybeírandó! :) Hahahahahaha
Géza
@csak úgy...: Látom, te mindent tudsz! Hány gyagyás segít még neked? Hahahahahahaha
csak úgy....
@Géza: vagy neked ezt nem tanították,mikor tanárnak tanultál? :) - nem csoda ha felmondtak...
Géza
@csak úgy...: Erőlködsz? Helyes! Hahahahahahahabaha
csak úgy....
@Géza: tibim,nekem te + a macsska + a tehen az összes gyagyásom! :) Hahahahahahaha
te már lassan elölépsz az idiótaim közé, az örnagy mellé!
csak úgy....
@Géza: még szarás közben sem, nem ám veled... :)
Eladott Ország
Milyen érzékenyek a szólásszabadságra - ha róluk van szó. Miközben senki sem korlátozza őket, csak helyszínt nem adnak hozzá. Hajszál pontosan úgy, ahogy ők szokták tenni a nekik nem tetsző embereknek. Miben különbözik a nemzeti konzervativizmus a nemzeti szocializmustól. Utóbbi nacionalista még megígért valami jólélet ezért odavette a szocializmus szót is, előbbi nacionalizmus már nem ígér jólétet csakis azt, ha egyszer hatalomhoz jutnak minden erejükkel annak konzerválásával fognak törődni ezért vették oda a konzervativizmus szót. " Bevesszük Brüsszelt ! " - úgy tűnik, mást vesztek be... Mélytorkosan, kis nyilasok.
csak úgy....
@Géza: hiszen azt te csinálod, te buta szarógalambom! :)
Eladott Ország
@Géza: Voltam én már KISZ titkár, voltam én már liberális, voltam én már minden... Csak becsületes épelméjű, normális ember nem voltam soha.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/261995867_629688941792223_5302268013756808799_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=irqkO6jduusAb4ChtvZ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBivYEFDWsJXzosD0B3-KGHjrXjWSFRvyZ2FMTyEmd92w&oe=66219C13
Viktor! Amikor költözés után kapsz egy barátságos lakótársat. Igen kívánjuk már őt és szeretjük a kakilóját. Csodás lesz meglátod! Minden èjjel"nászèjszaka"! Addig gyakorolj Szájer Józsi haveroddal!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/337044282_2831499613646974_5488444028600649391_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ZlcKULKnT7kAb6Y8U1J&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC76hnFI3yvqwIHaqG10tCiTLJ2j-LAxAMNMAH3hsXkSA&oe=6621BFDB
Eladott Ország
Viktor: Brüsszel jogilag megb*szott. Biztos Szájer Józsinak nézetk...Azon a szent helyen, ahol a templomban állítólag már háromszor könnyezett a Szűz Mária-festmény.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/385840284_815446213840022_2826543734210034318_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=wQCMqISP0iMAb5cxwOA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCNHkfv8dcxmEKiC5-XVnX2W64BBQ9-8LfP4RK-IN0KHg&oe=6621A633
Ha ébredtél már buli után csúnya nő mellett, akkor gondolj arra, hogy: ébredhetél volna így is. Lágy lehelet a tarkón majd erős nyomás végbél tájékon. „Ra-Rasputin, ismered az álmaim, ellenállni nagyon nehéz. Ra-Ra-Rasputin, elégítsd ki vágyaim, érzem veszélyes ez az egész.” (Neoton)
Csak, hogy egy klasszikust idézzek: "Gyere baby, lazíts, mert jó most a buli, Mindig megkaphatod mindenemet, ez a tuti."
m73
@Géza: mást nem tudsz írni te barom? A kurvaanyádat:-)
Billibácsi
Köpcös! Komferenciázz hatvanpusztán a fater kecójában! Körben kerítés, tüntetők kizárva!
csak úgy....
@Géza: tibim,aki itt kettön közül erölködik az te vagy! tudom,hogy szereted 0rbánt és a jóképü duci srácokat, de ne dölj be mindnek ! - ök csak át és meg akarnak téged izélni..
rücsü41
Na hát !Ezt is megértük!Orbán Viktor, olyan politikai tevékenységet akart folytatni a brüsszeliek szerint, amelynek megtartását a helyszín megtiltotta.Úgy látszik hogy a" fijúk" otthon érezték magukat , nem tudták hogy Belgiumban vannak és ott úgy látszik nem lehet azt csinálni amit itthon nyugodtan megcsinálhattak volna.
jáger laszló
Felcsúton a Puskás arénában még szabad a pálya!
Nagy esemény lenne az ottani rendezvény!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Lassan már mindenki tudja, hogy a magyar tanyai nindzsa nem kívánatos Európában, csak még nem fogta át a tudata teljes mértékben.
verőce21
Fosnak Brüsszelben, hogy Orbán szavai termékeny talajra találnának a városban.
Majd keddről szerdára kormányellenes hangulat lenne...! :)
m73
@verőce21: miről ugatsz már megint te hányadék?:-)
teuton
@verőce21: Osztan a fitymaffia mitöl fosik, ha egy magyar humoristat mar videki kulturhazban sem engednek fellepni???
csak úgy....
@verőce21: nyugaton az adolf szerü megszálott örültek már 45 óta nem jönnek be!
persze hazudnék ha azt állítanám,hogy nincs rá kereslet ,mert itt is élnek hozzád hasonló örültek! :)
libellle
Miert kell magukat ennyire konservativnak kosmetikázni? Minden normális ember tudja már, hogy viktor Europa áruloja. Aki a ruskinak elárulta Europát. Menjen Moskwaba és mondjon ott beszédet. Hol a problema. Talán avval kellene jobban foglalkozni, hogy mi folyik ott abban az országban ahol a nazi rablok uralják az országot.
Géza
@libellle: Próbálj meg magyarul írni! Igaz, tanulnod kéne hozzá, de megéri! Akkor majd komolyan vesz Európa legértelmesebb nemzete, a magyar!
libellle
@Géza: Warum??? Nem az én anyanyelvem. A forditom sem tud valoszinü anyanyelved szerint forditani. Ezert nyuggodj le és élvezd az életed.Az értelmét az a nemzet már több szaz evek folyamán bizonyitotta, te kis nazi.
Géza
@libellle: Biztos nem ismered, de megosztom veled ezt a magyar közmondást: Fogatlan prókátornak ajtó mögött a helye!
libellle
@Géza: nem érti a forditom, igy ne erölködj. Egy német mondást sem lehet igazán más nyelvre forditani.
Cherry
Mi van sz@ros békegalamb, nem fogadnak már sehol, csak a jobb csőcselékednél tudsz hazudozni??? kiismertek zsiros kis pojáca,,nemkivánatos vagy ,,rossz lehet román proli
Géza
@libellle: És azt, hogy panzertruppe waffen commander?
libellle
@Géza: Ja schon. èn is ertem ezert válaszolok, tudod a nazik használták ezt a kifejezést a ma´sodik világháboruban. De te ebben ki ismered magad ugyanis a csatlosai voltatok azoknak. Ott nem ss-bandának hivták hanem a nyilasoknak, és a haboruban is aránylag szorgalmasak voltatok mint Büntetö-osztag!. Gyorsan utánna olvastam a történelemnek. Azert irom multidöben mert már azok kihaltak. Szerencsere egy uj genarácio él itt aki tolerans, demokratikus és libera´lis gondolkodásu. Ja és rengeteg empathiaval rendelkezünk. Tudom ez mind neked idegen, de ne busulj már ugy sem lesz ez jobb nàllad.
Géza
@libellle: Igazán örül a lelkem, mikor egy toleráns liberálissal beszélgethetek. A kifejezés értelmezésében annyit javítanék, hogy a hadseregetek, amit Bundeswehr néven ismerünk, szintén ezt a kifejezést használja a páncélos fegyvernemi parancsnok megnevezésére.
Érdekes, hogy nektek, toleráns liberálisoknak mindenről a nácik jutnak az eszetekbe. Akkor a Bundeswehr is náci? Nagyon rezeg a léc!
libellle
@Géza: Wieso? Bin ich etwa ein Soldat. Fogalmam nincs ezekröl a kifejezésekröl. Nem jutnak ezekröl a fogalmakról feltétlenül a nazik eszembe, de magyarok mint hofehér büntelen leküek a masodik világhaboruban nagyon szeretnek példálozni ilyen és hasonlo kifejezésekkel. Nun, neked szép életet mint egy olyan nemzet tagja,akik a maximális intellektel rendelkeznek Europában, és megis egy még ! lágy diktaturát választanak.
libellle
@Géza: Egyébként miert irsz ilyen hülyeségeket? Mi köze a Brüsseli elutasitának orbán fele, a " panzertruppe waffen commander" mit szerette´l volna velem közölni???
Géza
@libellle: Az, hogy nem magyar létedre beleszólsz a magyarok dolgaiba, épp olyan, mintha egy magyar kérné számon a hadseregetek náci múltját!
koszpeko
@Géza: "Fogatlan prókátornak ajtó mögött a helye!"

Te miért ugatsz Bukarestből?
Géza
@koszpeko: Bukarest a te családi fészked! Budapesten élek te paraszt!
qunta
Ez 1sősorban nem orbánnak pofon , hanem cáfolhatatlan szegénységi bizonyítvány brüsszelnek. szánalmas banda.
libellle
@Géza: Mert ti ugye nem szoltok bele a világ dolgába, csupán azert, hogy ne halj meg teljesen hülyén!!! Brüssel nem Magyarországi terület!!! Ezenkivül sok más Önnállo ország sem akik dolgaiban a te kormányod belekotorász. Miután senki nem kérdezte és senkit nem érdekel és sehol nem jegyzik, na látod pont ezert szolok én is bele. Talán erösebb argumentáciokkal mint a te kormányod idegen országok dolgaiba. Kapische ???
bence
Nagyon helyes ! Úgyis csak hazudott volna ! "Brüsszel , Soros , Gyurcsány , Migránsok ...
vacsi
A pofont nem Orbán kapta, hanem Brüsszel járatta le magát alaposan!
KisTehen
@vacsi: ezt orbánék így tervezték el

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.