Váratlan hír érkezett az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsiról: a vártnál sokkal korábban szabadulhat.

Lajcsi ügyvédje meglátogatta ügyfelét a berettyóújfalui börtönkórházban. A Bors értesülése szerint Lajcsi egyre bizakodóbb, a nyár végén végre otthon lehet. Április 26-án lesz egy éve, hogy Lagzi Lajcsi megkezdte a 3 év hat hónapos börtönbüntetését. A zenész eredetileg Baracskára vonult be, de már aznap átvitték a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik. 

Döbbenetes hír érkezett az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsiról, a vártnál sokkal korábban szabadulhat

Fotó: RTL Klub

Lajcsi egészségi állapota ugyanis megkívánja, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen, hiszen gyógyíthatatlan beteg. A hírek szerint pár hónapon belül viszont elhagyhatja a börtönkórházat, és reintegrációs őrizetbe vonulhat, hogy a saját otthonában töltse le a fentmaradt büntetési idejét.

 Dr. Csontos Zsolt ügyvéd elmondta, hogy Lajcsi, ha minden jól megy, akkor a nyár végén már az otthonában lehet.

Ügyfelem kifejezetten jó hangulatban van, ami nem csoda, hiszen már látja a lelki szemei előtt a bezártság végét. Fizikailag sem romlott az állapota, inkább stagnált, nem fogyott többet, beállt a súlya. Összességében azt tudom mondani, hogy lelkileg jó van, várja már a nyarat. A reménykedésre pedig minden oka meg van, hiszen maradéktalanul megfelel a követelményeknek, így bátran bízhat abban, hogy reintegrációs őrizetbe helyezik.

– nyilatkozta a Borsnak a jogi képviselő. 

"Lajcsi egyetlen dolog miatt szomorú: a nyáron a kislányának, Boginak több divatbemutatója is lesz a nagy fesztiválokon, a Balaton Soudon és a Szigeten is képviselteti magát a saját ruhamárkájával. Lajost szomorúsággal tölti el, hogy nem lehet ott a gyermeke karrierjének felívelésénél" – tette hozzá a Borsnak a jogi képviselő. 

Forrás: Borsonline

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ezt már régen is írtam, valahogy biztos kifundálják, hogy szabaduljon előbb! Úgy látszik, sikerült!!
MERT MEGÉRDEMLI!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Ezt már régen is írtam, valahogy biztos kifundálják, hogy szabaduljon előbb! Úgy látszik, sikerült!!
MERT MEGÉRDEMLI!!!:DDD
jesz
...húúú...ez sokba kerülhetett...
Sakk Matt
Gondolom, teljesen felvillanyozódott Lakodalom Lajos.
Eladott Ország
Borkait mindenképp Völner Pállal, Schadl Györggyel és Lakodalmas Lajcsival együtt kéne Kossuth-Széchenyi, valamint Magyar köztársaság közép, alsó és kurvanagykeresztrendjére jelölni, mert így 100 %-ban demonstrálnánk a magyar közállapotokat. Komolyan b*ssza már meg mindenki. Remélem hamarosan ugyanígy üdvözölhetjük majd a "Völlner Pál Integritási Hatóságot" is.
Eladott Ország
Úgy tűnik anyagilag még nem nullázta le magát teljesen, ha meg tud fizetni egy orvosi szakvéleményt. Amíg lopott, nem fulladt?! Erdő szélén fotózták le Galambos Lajost, 150 kilométerre a börtöntől. Vértesben kirándulgat – fotók!
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/galambos-lajcsi-lovasbereny-vertes-borton/2llr9l3
Tüdőtágulás. Ha kőgazdag vagy bármit megúszhatsz, az ügyvédek hosszú keresgélés után megtalálták a betegséget a börtön elkerülésére... csak nem jött össze Galambos Lajos
twitter.com/janos_hary/status/1628329918919475201/photo/1
Eladott Ország
Miért van az, hogy ezek “művészek” szeretnek lopni? Zalatnay, Lagzi Lajcsi meg Kozsó is a sitten. Nem tudnak eleget keresni, vagy az igényeik túl magasak a képességükhöz képest? "A vádirat szerint lopták a vizet és az áramot" Kedves szolgáltatók! Csak énekesekkel ne kössetek szerződést, mert úgy lopnak, mintha fideszesek lennének.
uploads.disquscdn.com/images/6966f79a03cc2b785893ff6e05ce3c148c7c282fff937c0bc94bd78629dce7e4.png?w=800&h=801
csak úgy....
számomra az sokkal döbbenetesebb,hogy simonka még nincs rácsmögött, sött még pógármester is lehet a fideszék bünözö efftársa!
@Eladott Ország: gondolom a politikusoktól tanulták!
viccesvigságok
50 ezerből ugye kellett ekkora cirkusz összehozni ? kiszemelték a birtokait csak hát ... mert példát köll satuálni.hány száz pártcsaládi uniospénzekkel nem tudtak elszámolni akár lombkoronásak akár korona nélküliek, és még polgármester is lehetne mert ??? na ezt unta meg a FŐváros népe ezért álltak Péter mögé . ez meg egy meghurcolós szinjáték etették elterelésként vele a népet.
Sztyepospista
Apropó... Kozsó. Kocsor Zsolt. Csak drága Oszi bácsit sajnálom, mármint édesapádat, aki Egerben a Bervában közvetlen munkatársam volt. Aranyos, segitőkész ember volt mindég, és igen jó villanyszerelő. Pardon, : erősáramú szerelő. Felszámolt mindent Felnémeten, / ez Eger egyik része /, és ment veled, hogy segitségedre lehessen. Édesanyáddal együtt . Az életüket arra tették fel, hogy segitsék a karrieredet. Őket remélem NEM B@SZTAD át ?
vacsi
"Lajost szomorúsággal tölti el, hogy nem lehet ott a gyermeke karrierjének felívelésénél"" - ez a mocskos áramtolvaj mindent akar?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.