Az ukrán fegyveres erők által ellenőrzött Szlavjanszkban az oroszok csapást mértek francia zsoldosok tartózkodási helyére – közölte a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

Kitört a 3. világháború? – Francia csapatokkal csapott össze az orosz hadsereg Ukrajnában

Illusztráció: 123rf.com

A bajtársaink jelentései szerint a támadás oda irányult, ahol az ukrán tüzérek tartózkodtak és velük valószínűleg azok a franciák, akik a CAESAR önjáró lövegeket szállították Ukrajnának

– mondta a hírügynökség forrása a Magyar Nemzet beszámolója szerint.

A jelentések szerint a város egyharmadát a katonai erők lezárták, és széles körű ellenőrzéseket végeznek az utcákon, beleértve az emberek iratainak és okostelefonjainak átvizsgálását. Nem hivatalos források szerint mentőautók érkeztek a közeli Pavlohradból.

Január közepén az orosz csapatok megsemmisítették a külföldi, főként francia zsoldosok ideiglenes állomáshelyét Harkivban. A védelmi minisztérium szerint a hadsereg akkor több mint hatvan katonát ölt meg.

Annak ellenére, hogy bizonyítékok voltak a francia állampolgárok jelenlétére az ukrán frontvonalakon, a külügyminisztérium a történteket az "oroszok durva manipulációjának" nevezte.

Forrás: tenyek.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Pegero: putyinnak köszönd te ruszkibérenc fidesztálib.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
@Pegero: putyinnak köszönd te ruszkibérenc fidesztálib.
Maxipocak
@Őrnagy: te ne igyál gyógyszerre, vagy ne szivjad a technokolt, bár neked már édesmindegy.
Sakk Matt
Zsoldosok. Az oroszoknál is szolgálnak nem orosz zsoldosok!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 21:30 Szólj már oda Putyinnak, hogy rendelje haza a csapatait és akkor vége van a háborúnak! Az orosz emberek sem akarnak már harcolni, inkább hazamennének az asszonyaikhoz. Az Ukránok meg nem is akartak harconi. Mire jó ez? Az emberek szeretnének békében élni érted? Midez csak azért mert Putyin kigondolta, hogy visszaállítja a CCCP-t? Világuralom? Világhatalom? Ez elmebeteg...
Ha másképp nem megy akkor sajnos Macronnak igaza van! Nincs mire várni! Valamit tenni kell! Veszni hagyni támogatás nélkül Ukrajnát bűn. Embertársaink elleni bűncselekmény!
KisTehen
@Ezodabasz: inkább szép lassan kivérezteti őket a nyugat ... és ezt az ukránok is tudják ... ami fegyvert kapnak az túl kevés a győzelemhez, és túl sok a megadáshoz
Ezodabasz
@KisTehen: Hagyni kell szerinted? Az a megoldás? Miért nem lehet szuverén állam Ukrajna? Mit szólnál, ha a szuverenitásáért küzdő 0rbán kurmányt is betámadná Putyin és nem segítene senki?
Yoda69
"közölte a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség."

Asszem nem kell tobb magyarazat.
vacsi
@Őrnagy: Mit értesz azon, hogy akaratuk ellenére küldték oda őket?
vacsi
@Ezodabasz: Akkor miért nem Macron megy oda, személyesen, harcolni valamiért, amihez semmi köze?! Azt meg, hogy "embertársaink elleni bűncselekmény" valami, sokféleképpen fel lehet fogni. Szerintem az is embertársaink elleni bűncselekmény, ha bárkit akarata ellenére harcba, veszélyhelyzetbe kényszerítünk!
KisTehen
@Ezodabasz: miért nem lehet szuverén állam a donyecki és luhanszki népköztársaság?
Aki Én
Mert Ukrajnában csak oroszok harcolhatnak.
Hú, mennyi buta fideszes égeti itt magát.
KisTehen
mindkét köztársaság többségében orosz lakta
DR PRÉDlKÁTOR
Hmm és most beszarjak??? Féljenek a gazdagok!

Nekünk már nincs mit vesztenünk...

Mert ugye "aki nem dolgozik, ne is egyék!"... távcsöves exhadügyminiszter beszólása ...

Meg hát "47 ezer forintból meg lehet élni"... mondta zsiga marci...

www.youtube.com/watch?v=_jFtjTxmnTA&ab_channel=aHang
csak úgy....
@vacsi: szerinted putyin is személyesen harcol ukrajnába ?
"Szerintem az is embertársaink elleni bűncselekmény, ha bárkit akarata ellenére harcba, veszélyhelyzetbe kényszerítünk! " - tehát szerinted putyin egy bünözö!
szép új világ
Honnan származik a cikk? A tények.hu oldalról!
Ha drogos fideszes lennék, akkor most azt mondanám: ennyi!
jesz
Azok a franciák "csak" idegenlégiósok...tehát még várni kell a világháborúra...
Dr. Proktor
Csecsennek és kubainak lehet az egyik oldalon, a másik oldalon csak ukránnak?
viccesvigságok
azt kéne látni hogy viszonyul az ellenzékhez .Hányan haltak abba hogy felvitték x +1-ik emeletre és a kinyitott ablak volt az egyetlen menekülési út ? humánus ? vagy tolerálható ? nézőpont felfogás dolga ? ki toboroz kubai afrikai zsoldosokat ? Hm. szerintem otthon tőbben utálják már
Ezodabasz
@vacsi: ma, 07:15 :)))) Necsi! Putyin ott harcol Ukrajnában? Amúgy igazad van! Putyin-Kim Dzsongun-0rbán-Netanjahu-Tramp-Erdogan és a többi diktátor egy ketrecben püföljék egymást! Így kellene háborúzni és a katonák leszerelhetnek, hazamennek, mindenki boldog...és a kóró bezzeg ringatta a kismadarat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.