1436 lóerő, hat autóban. És bár rémisztően veszélyesnek néznek ki, valójában barátságosak, és jó fejek. Hihetetlen, de ma már a technika eljutott arra a szintre, hogy akár egy 305 lóerős sportkompaktot is könnyűszerrel elterelgethessen a nagymama a piacra, miközben értő kezek alatt csőstül pumpálja az adrenalint. Összehasonlító teszt!

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Faster911
Ez nagyon durva. Nem gondoltam volna, hogy magyar médium ennyi autót össze tud gyűjteni egyszerre. Nekem a Ford tetszik a legjobban, de a józan ész szerint a Mazdát illene választani.
bmw-fan
Nekem a Ford kellene. Kicsit túl feltűnő, de ebben a kategóriában erre van szükség. Nem mellesleg neki van a legszebb hangja. :-)
invictus
Hétköznapi rosszalkodónak egyértelműen a Mazda3 kellene, esetleg a VW Scirocco. :)
Faster911
Nos, egy szerencse folytán sikerült kipróbálnom a Focus RS-t. Annyira tetszett, hogy csak őt venném meg. Nagyon szépen szól, de alacsony fordulaton mégis elviselhető a hangja. Vigyázat, mindenki megnézi!
invictus
Akkor tényleg szerencsés vagy! Irigyellek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.