Az ember és a gép közötti kapcsolat megteremtése nem is olyan könnyű feladat, hiszen az egyes személyeknek más és más igényei lehetnek mind az ergonómia, mind a kezelhetőség tekintetében.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Faster911
Aki nem bír megbirkózni a három pedállal, az szerintem nem elég életrevaló ahhoz, hogy vezessen. Taigetosz!
bmw-fan
Hát igen, de az sem véletlen, hogy az USA-ban szinte nem is találsz manuális autót. Úgy tűnik ők már kevesek a váltáshoz. Vagy tudják, mi a kényelem? "Váltson a paraszt!"
csutak
Kinek a pap, kinek a paplan!
Én bizony régivágású vagyok.
A kollégák egy botos (kézi váltós) Scaniát roppantul utáltak.Az egyetlen kocsi volt a cégnél amiben én sofőrként élhettem!
Mert én döntöttem, hogy mikor váltson, hogy bubuzzon és sok apróság ami ezzel járt.
Sajnáltam, amikor levágták:(
Faster911
Én korábban kizárólag manuál párti voltam, de azóta volt szerencsém több automatát kipróbálni. Stresszmentes, pihentető dolog, ugyanakkor tudni kell, melyik márkánál szabad megrendelni és melyiknél nem. Pl egy VW DSG bármikor jöhet, ugyanakkor a Mitsubishi dupla-kuplungosa kifejezetten lassú, pedig ugyanaz a megoldás. Szóval, aki nem a vezetés élménye miatt vesz autót, annak megéri (fogyasztáson ugyan kicsit növel, de elviselhető mértékben.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.