Évekkel ezelőtt jómagam is egy háromajtós Suzuki Swiftet hajtottam, igaz, két generációval korábbi kiadásban. Amikor megtudtam, hogy én tesztelhetem a legújabb modellt, már előre sanda mosoly jelent meg a szemem sarkában. Kellemes élmények sejlettek fel előttem azokból az időkből, amikor még olyan autót vezettem, aminek ülése alig volt kényelmesebb egy konyhai széknél, aminek váltóját és kormányát szinte férfias erővel kezeltem, ami autópályatempó mellett az ajtó illesztéseinél szellőzött, és amiben minden úthibáról valamilyen nyikorgáson, vagy recsegésen keresztül értesültem.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Faster911
Nem tudom, manapság 3-ért már alig kapni autót. Én még 2003-ban ennyiért szép szedánt vettem, nem városi futárt.
bmw-fan
Hát igen, ma már talán csak a Renault Fluence van 4-en alul.
rsara85
Nekem a Renaultval kapcsolatban vannak előítéleteim. Öt évig volt a családom tulajdonában egy Traffic. Amikor megszabadultunk tőle pezsgővel ünnepeltünk, ugyanis ez idő alatt a vételárnak megfelelő összeget költöttük szervizelésre. Lehet, hogy ezért van most is 4 alatt autójuk - a szervizben megtérül. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.