Hatalmas menetben vannak a Demokratikus Koalíció politikusai, mióta az intenzív eredményértékelés után Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy esze ágában sincs lemondani a 8 százalékos választási szereplésük miatt. Barkóczi Balázs, a párt szóvivője csütörtök este az ATV-ben nagy elánnal magyarázta, hogy semmi sincs veszve, még van majdnem 400 ezer szavazójuk ( igaz csak 367 162 szavazatot kaptak az EP-választáson), és nekik ők az utolsó mentsváruk, ők maradtak az egyetlen értelmezhető baloldali erő. Barkóczi elképzelhetetlennek tart egy Gyurcsány nélküli DK-t, ugyanakkor hozzátette, hogy a párt ennél sokkal sokszínűbb, mert ott van még például Gréczy Zsolt, Dobrev Klára és Vadai Ágnes, de inkább nem is sorolta végig a Gyurcsány Ferenctől ennyire karatkeresen elkülönülő politikusaikat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Most szoptak egy hatalmasat és máris feltámadtak?
Béla333
Nyilván nem az a cél, hogy a maffia szavazóiból vonzzanak magukhoz másfél (-336 ezer) millió szavazót, hanem a Tiszától akarják visszacsábítani a szavazókat!
Hát Feri, Klára asszony! Nem lesz könnyű bebizonyítani, hogy a kék Fidesz az nem is úgy van...
Mert kinek is jó, ha háborúba kezd a DK az ellenzéki térfélen a szavazókért? Igen! A maffiának!
Szegény Dzsoni és Árnika
Igaza van Potyondi Edinának, és nem azért, mert az én ízlésem szerint való a mondandója, hanem azért, mert ez az igazság:

"Ferenc kérem!

Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné? Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal abban nincs felelőssége, ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz. Joguk van így gondolni. És a DK szíve-joga, hogy mindörökké elnökké válassza, vagy fáraóvá, vagy akár félistenné. Hiszen ez egy roppant demokratikus szervezet.
...

Ha tényleg máig nem érti, hogy mi volt a baj a kormányzásával, aminek a végére szitokszó lett a liberalizmus és a baloldaliság, ami csődbe juttatta az országot, ami megalapozott Orbán uralmának, akkor lehet, hogy maga tényleg nem több, mint Orbán hasznos hülyéje.

Én viszont úgy hiszem, pontosan érti, hogy mi volt a baj, csak arra számít, hogy előbb vagy utóbb elfelejtik az emberek. És ezért tesz mindent kockára, ezért pusztít és mérgez, mert azt gondolja, hogy egy nap már nem fog számítani. Szerintem téved. Számítani fog. De még sokkal inkább számítani fog, amit most tesz, amit most csinál.

Az pedig, hogy a gyurcsányozás és a zsidózás között párhuzamot von, olyan erkölcsi és intellektuális ürességről árulkodik, ami a beszámíthatóságát is kétségbe vonja.

Ha ezt a dumát zsidózásos párhuzammal, a baloldali sajtóval szembeni rágalmakkal, az lmbtq emberek és jogok megtagadásával bármely nyugati baloldali párt elnöke megengedné magának, még egy sikeres EP választás után is fel kellene állnia. Nemhogy azután, hogy a pártja összeomlott, és a középpárti státuszból a küszöbért küzdő státuszba süllyedt.

Nekem igazából csak egy kérésem van. Ne nevezze magát baloldalinak! Ön egy agresszív, toxikus hazudozó. Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb"

Gyurcsány takarodj !!!

U.i.: Barkóczi Balázsnak két szóval üzennék:...
Szegény Dzsoni és Árnika
... "Jobb híján" - volt 1,5 millió szavazótok, és azoknak a jelentős része is befogott orral szavazott, én pl. befogott orral sem tudtam egyszer sem; és igen, amíg ki nem rúgjátok Gyurcsányt, nem is lesz változás!
Dr. Proktor
@Szegény Dzsoni és Árnika: Nem egészen befogott orral hanem a legkisebb rossz elmélete alapján szavaztak sokan a DK-ra, törpepártokra pedig nem szavazunk mert az a fidesznek kedvez!
Mára már nem ők a legkisebb rossz...
Szegény Dzsoni és Árnika
"hogy ők járnak az igaz úton"

Mindig undorított, amikor politikusok Bibliából vett szövegeket - direkt vagy indirekt - használnak fel a választóik bepalizására. MP-nél sem nézem jó szemmel!
Természetesen az áthallás, Az Út-ra vonatkozik: "Én vagyok az út, az igazság és az élet"
Barkóczi, Barkóczi, olyan messze vagytok az "igaz úttól", mint Makó GN-z11-től !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.