A DK szerint pártjuk maradt az egyetlen értelmezhető baloldali erő. Kunhalmi Ágnes viszont úgy látja, az egész hazai baloldal nehéz helyzetben van. A két politikus ezekről Egyenes Beszéd című műsorunkba beszélt. Az LMP-s Keresztes László Lóránt pedig a Magyar Hangnak adott interjújában fogalmazott úgy, hogy a választók megüzenték, nincs szükség a pártjára. Az elemzők úgy látják, a baloldal 2006 óta belekeveredett egy olyan spirálba, hogy folyamatosan szembe mennek a választók akaratával.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A következő 2 év azzal fog a jelek szerint eltelni, hogy az ellenzék egyik leszerepelt pártja a szövetségeseivel sarazza az ellenzék másik pártját abban bízva, hogy ez szimpatikus lesz azoknak, akik a maffiát akarják végre eltakarítani.
Megsúgom: halott ügy! Ezzel csak a maffia szekerét tolják!
Béla333
A következő 2 év azzal fog a jelek szerint eltelni, hogy az ellenzék egyik leszerepelt pártja a szövetségeseivel sarazza az ellenzék másik pártját abban bízva, hogy ez szimpatikus lesz azoknak, akik a maffiát akarják végre eltakarítani.
Megsúgom: halott ügy! Ezzel csak a maffia szekerét tolják!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Béla333: Ezzel a DK a fideszes tempót választotta új iránynak.
Remélem tévedsz, és nem a maffia szekerét fogják ezzel a stílussal tolni, hanem inkább a meglévő szavazóikat is eltaszítják.
Ha ezt érti Gyurcsány harc alatt, akkor nagyon mellé lőtt!
Béla333
@Szegény Dzsoni és Árnika: 09.35
A Feri és a DK mindig is ezt csinálta: úgy harcolt a maffia maradásáért, hogy közben a fanatikusai elolvadtak a gyönyörtől, hogy milyen keményen O1G ellenes.
Ha visszanézed a történéseket: abból az időből, amikor a költségvetési pénzekből építették a felülszámlázott autópályákat és az így ellopott pénzeket 2/3 - 1/3 arányban osztották el (attól függően, hogy az MSZP vagy a Fidesz volt-e éppen kormányon, illetve ellenzékben) ezekről nyilván kellő súlyú bizonyítékokkal rendelkeznek mindkét oldalon.
Ez garantálja a mai napig, hogy ezek csak amolyan látszat ellentétek a hülye választóknak, a valóságban ők továbbra is (akár kényszerből?!) de egymással összejátszanak, hogy ne boruljon ki a bili!
Ez az indok és ha így gondolod át az elmúlt évtizedek történését, rögtön összeáll a kép!
Gyurcsány-O1G egy bűnszövetségben dolgozik!
Kék Fidesz -Narancs Fidesz...
Pusztai
Az összes "politikai elemző" elmehet a sunyiba, milliókat kaszálnak a segghülye szövegekért, ki mire gondol, mit tenne, holnap mit vacsizna, semmi érdemleges, ugyanolyan bokréták a lófaszon mint a politikusok és a média csótányok, ez a szentháromság az álellenzék igai tragédiája.
Mé nem lottóznak? ja kiderülne, jósoknak is xarok.
verőce21
A konzervativizmus a nyerő Európában...! Nem a teherautóplató politika...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.