Kirúgatnák a 444 újságíróját, mert olyat írt Gyurcsányról, ami nem tetszik nekik. Úgy tűnik, a párt körül tényleg levonták a tanulságokat a választások után. Intenzív munka zajlik – mondta Dobrev Klára két héttel ezelőtt, Czinkóczi Sándor kérdésére azzal kapcsolatban, hol tart a DK a választási eredmény értékelésében. Aztán elmondta újra. És újra. És újra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
" A várakozásnak ezen a héten lett vége, amikor Gyurcsány Ferenc egy forró nyári délutánon videóesszé/interjú párossal ugrott seggest a figyelemgazdaság medencéjébe. Ezekből kiderült: szó sincs lemondásról, szó sincs következményekkel való szembenézésről, most kell csak nyomni igazán, és minden meccset le kell játszani.
Minden lejátszandó meccs közül pedig nyitómeccsnek láthatóan azt választották, hogy a megmaradt független sajtónak mennek neki. Ehhez Gyurcsány Ferenc ideológiai alapot is igyekezett adni: szerinte a független sajtó túlságosan középen áll, amivel a diktatúrát segíti."

Sőt! A maffia szekerét tolják...!!! (Ez a fő mondanivaló, ha valaki olyat mond/tesz, ami nekik nem tetszik!
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez az új irány? Ettől remélnek visszaszerezni 1,2 millió szavazót? És miért 1,5 milliót akarnak, amikor a fideszenek 2-2,5 millió van? Korlátol banda!

Itt az új kommunikációs csodafegyver: masszív kommentháborúba kezdtek a DK politikusai

telex.hu/belfold/2024/06/29/dk-kommunikacio-kommenteles-strategia-facebook

„Elhiszem, hogy a hétvégi ötkeres ámokfutása után a sokadik messiásban kell csalódnotok, főleg két évvel a vásárhelyi lotyaszájú után, de azért hogy még ezt is a mi nyakunkba akarjátok varrni, az inkább kínos, mint vicces.”

„14 órakor kikerült egy 43 perces videó. Ti már 14.16-kor levontátok a következtetést. És szerintetek miattunk tart itt ez az ország. Gratulálok! :D” - Hülyegyerek, én már 47 másodperc (!) után levontam, az interjú előzeteséből!

www.youtube.com/watch?v=J7UbP2mmx0Y

Qrvára irritáló ez a csávó, ezzel kivívta magának az elnevezést, ami eddig csak Orbánnak járt: GY1G
Béla333
Nemrég mondták elemzők, hogy a DK MP ellenes fellépése a választások előtt kontraproduktív volt.
A DK a választás elbukása után folytatja ezt a politikát!
A 8% gondolom rövidesen lemegy 5% alá is...!
Hajrá Feri! Gyerünk DK-sok!
verőce21
Lárikának a legújabb nyilatkozataival szépen fogy a DK népszerűsége...! :)
Béla333
"Gyurcsány szerint ehhez joguk van, és „a vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban”, ugyanakkor a pártjának is joga van cserébe ahhoz, hogy „ezt a valamit ne újságnak, hanem a romlottság és a rombolás fertőző gócának” tekintse. A szövegben konkrétan az áll:
„A lap politikai ellenfelünk”, és „magára valamit adó ember szerintünk undorral elfordul egy ilyen laptól”.
telex.hu/belfold/2024/06/29/gyurcsany-ferenc-es-a-444-hu-ellen-facebook-posztban-ment-neki-a-dk-elnoke-a-portalnak-gunyos-velemenycikk-miatt

Vérhányás...??? Fertőző góc...???
Nem lehet, hogy a Feri meggárgyult?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.