Néhány évvel ezelőtt megjelent egy tanulmány, mely szerint egy nagyon egyszerű anyag, a DCA megöli a ráksejteket. Azt maga a kutató is elismeri, hogy nem biztos, hogy ez a régóta keresett, mindent legyőző rákgyógyszer, de a kísérletek folytatásához nem tud pénzhez jutni. Egy gyógyszer kifejlesztése 500 millió dollárba is kerülhet, a DCA azonban nem hozna profitot a gyógyszercégnek, annyira olcsó szer. Ráadásul levédetni sem lehet, mert túlságosan elterjedt már. Egy újabb összeesküvés-elmélet vagy tényleg nincs jövője az olcsó gyógyszereknek?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A gyógyszergyártók nem "humanitárius" vállalkozások, ha nincs kilátásban haszon/profit ők nem foglalkoznak a kutatással, Marad a duma/reklám, hogy a legfőbb érték az ember. De lehet, hogy a temetkezésben érdekeltek - a temetők meg üresek.

Szóval, azért ez szomorú......... :((((
nyanya001
marad a chemó ami nem gyógyít, hanem öl!
Viszont nagy tételben lehet gyártani!
Ez bizony szomorú((
feketeözvegy
@nyanya001: és azon a kórházak is profitálnak......
csótány13
reméljük a sors is utoléri az ilyen embereket...
DR Eric CARTMEN
Az a borzasztó hogy olyan embereken "spórolnak" akik minden szalmaszálba belekapaszkodnának. Nem segít?-csak 1 %-ot? Akkor is mögé állok és adok a betegeknek egy csöpp reményt- lökést. De ez csak álom. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.