Nem közlekedhetnek az erősen szennyező autók Budapesten, miután elrendelték a szmogriadó riasztási fokozatát. Ha mégis, százezer forint is lehet a büntetés.

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@kkalman: Van egy fogadásom arra is, hogy az útlezárók egy részét ezzel az ürüggyel fogják megbüntetni zsázezerre, hogy elmenjen a kedve a demonstrációtól.
nagy tamara
Szerintem a kormány igazán lehetne lojális a szegényebb emberekkel,akiknek csak környezetszennyező autóra telik: ahogy a chipsadót bevezették az egészségünk védelme érdekében,igazán kitalálhatnák,hogy féláron juthatna mindenki a "mi autónkhoz",ha lecseréné füstokádó tragacsát...
Habár ismerve a fennt ülök logikáját mindebből hamarabb lesz "környezet-szennyezési adó",mint új autó....(Remélem most nem tippet adtam)
silber13
Vitézy fiam! aBKV mennyit fizet füstokádó buszai miatt?
Bástya Elvtárs
Tehát kétütemű Trabant, Wartburg, ... ? ZAZ mehet?
Feraj49
Talán nem kellene eladni a légszennyezési kvótát! Egyesek által hőn szeretett Amerikát bezzeg nem érdekli a légszennyezés.Lehet,hogy az amcsi szennyezés gyűrűzött be hozzánk és mint mindig a Magyar ember issza a levét? /a szél csodákra képes/ Az amcsik nem írja alá a Kiotói egyezményt!!! / Tarlós úr miért nem szól az amcsiknak,zárják be a gyáraikat,mert megbünteti őket, okádják a gyáraik a füstöt. Mo.-on néhány teherautó ,autóbusz egy-egy "gázfröccsel" beteríti a fél utat a korommal.Kormányunk is csak fenyegetni tud.A nagy demokráciában csak a fenyegetés.megbüntetünk ha:nem töltöd ki a "népszámlálásnak" nevezett vagyonkutató lapot,ha ............
Csizmás Kond
Egy vadiúj harminckétliteressel közlekedhetek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.