Új lakás új ötletek és egy mindössze pár napos Full HD TV. Mi más kell a szórakozáshoz? Persze, hogy IPTV az interaktivitás végett és persze a HD adásokról és minőségről se feledkezzünk már meg egy ilyen készülék esetében!

Forrás: itb24.net
Feltöltő: PTS
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

PTS
Szerintetek, aki most tervezi egy HD készülék megvásárlását érdemes Full HD TV-ben gondolkodnia vagy egyelőre sokkal ésszerűbb megoldás lenne egy egyszerű HD Ready készülék vásárlása, és amikor itt az idő akkor jöhet a Full HD persze sokkal olcsóbban, mint mondjuk ma?
keseruimre
PTS: sztem' érdemes full HD-ben gondolkozni
PTS
Egy volt évfolyamtársam nem is olyan régen talán egy hónapja, ha vett egy Samsung HD Tv-t ami HD Ready készülék, de ő a Full HD-s kérdésemre annyit felelet, hogy minek vettem volna, hisz még alig-alig van Full HD-s adás, ami meg van, az úgysem jön be nekem, amire meg már lesz addigra meg már sokkal olcsóbban jobb Full HD készüléket kaphatok.
keseruimre
az lehet, hogy kevés a hd adás, de egyre többet lehet elérni, meg persze ugye ott van a bluray. én ha tehetném, tuti full hd-t vennék.
PTS
Persze érthető is de ha úgy vesszük akkor valójában mikor kezd el nagy különbség lenni a HD Ready és Full HD készülékek között a méret növelésével? Mert élőben még soha nem láttam 38,42-esnél nagyobb Full HD TV-t persze ennél nagyobb HD Ready-vel sem találkoztam eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.