Egyre több online lap dönt úgy, hogy az apadó reklámbevételeiket a tartalmaikért elkért pénzekből pótolják. A gazdasági recesszió gyorsította folyamat hazánkba is begyűrűzhet.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
LOL

Felőlem aztán jöhet a fizetős ujság.. Akkor nem olvasom azt cső!
Valahol úgyis meg lehet találni ingyen a híreket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipec56
Én olyan cikkre lennék kíváncsi, tisztelt újságíró urak/hölgyek amiben arról írtok, hogy miért NEM kell fizetni már ebben az országnak nevezett "mocsárban".
darwin
Már gondolkoztam rajta,hogy ha nyugdíjba megyek,keresek egy jó kis tanyát ,horgásztóval,minden lakott településtől jó messze.Se újság,se tévé,se internet.Tojok a svájci frankra, a pártokra,a vallásokra ,nem érdekel,hogy mit mond a soros zorbán és lesek ki a fejemből.Nem érdekelnek a hírek ,sem pénzért,sem ingyen.
csikknorisz
Ezeket a helyesírási hibákkal, elütésekkel, pontatlanságokkal, félrefordításokkal (tisztelet a kivételnek) teli híreket pénzért adni? Bár az MTI is pénzért adja az igénytelenül összegányolt híreit, de azért ne az legyen már az etalon...
kkalman
Ez is a mindenkori kormány érdekeit szolgálja. Ami marhaságuk eddig kikerült, és ingyen hozzáférhető volt, azt pénzért nálunk senki nem fogja olvasni. Nem kell nekik pénzt költeni a titkosításra.
Disznópofa
Na, akkor meséljenek...ki tette rá a kezét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.