Magyar idő szerint szerda reggel 7 órától szinte egész Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is elérhetetlenné vált a Facebook.

Egyelőren nem tudni, hogy mennyire kiterjedt a leállás, a Facebook nem közölt tájékoztatást. A felhasználók Franciaországból, Németországból, Izlandról, Olaszországból, Hollandiából, Oroszországból, Spanyolországból és az Egyesült Királyságból is jelentették, hogy nem tudják megnyitni a közösségi oldalt. Az Egyesült-Államokban és Kanadában nem tapasztalható kimaradás.

Leállt a Facebook

Magyarországon a legtöbb helyen szintén nem elérhető az oldal, viszont a felhasználók szerint előfordult, hogy Budapesten két egymás melletti számítógépen is eltérő eredménnyel működik vagy sem a Facebook.

Jellemző viszont a probléma fontosságára, hogy annyian érdeklődnek a leállás iránt, hogy több, a webhelyek monitorozását figyelő oldal is túlterhelődött, így a downrightnow.com/facebook vagy a facebookdown.com sem válaszol.

FRISSÍTÉS: Magyar idő szerint reggel 9 óra környékétől úgy tűnik, hogy sokak számára ismét elérhető a szolgáltatás. A kiesés okáról továbbra sem született hivatalos közlemény.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Az Usában meg Kanadában éccaka van, szunyálnak, nem fészbukolnak. :)
Don Marcus Hibiscus
Most a hozzászólásomat törölték,vagy ez a huszadik ilyen hír ma és azért nincs itt,hanem egy hasonlóban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.