És még 71 kifejezést, olyanokat mint a like, a wall, a poke, az FB és az F8.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Hiába, na, Zuckerberg nem tagadja meg a fajtája vérét.
zsolti
@Zsoel: elég gyámoltalan kis próbálkozás volt ez egy magadfajta rasszistához. elolvastad a cikket is?
Zsoel
@zsolti: Persze, hogy, hiszen azért írtam azt, amit. Ma mindenbe belekötsz, zsiráfarc? Látom, bal lábbal keltél.

(Fogalomzavarod tisztázása végett: ez nem rasszista, hanem antiszemita jellegű megjegyzés volt, bár véleményem szerint az, hogy a zsidók kalmárlelkűek, semmivel sem dehonesztálóbb általánosítás, mint pl. az, hogy a skótok zsugoriak, az olaszok macskát esznek, az oroszok meg nem adják alább napi fél liter vodkánál).
zsolti
@Zsoel: én nem keltem bal lábbal, te látsz összeesküvést és zsidókat mindig mindenben :) a védjegyjog alkalmazása nem származás függő, ha van egy céged (ok, neked nincs, hiszen te MAGYAR vagy, a cég az meg zsidó szokás...), és gyártasz egy terméket, te is levédeted a nevét, ismertetőit, jellegzetességeit, hogy a konkurencia ne nyúlja le.

de hogy ilyen alapvetéseket magyarázok egy rasszistának (bocs, antiszemitának), az is azt mutatja, hogy milyen jó kedvem van: még tyúkot tanítani az abc-re is van időm :)
Zsoel
@zsolti: Rasszista is vagyok különben, csak itt most nem arról van szó, ezért kérem, hogy ne keverjük a fogalmakat. :)
Meg nem is a védjegyjogra akartam itt célozni elsősorban, inkább arra, hogy Z. nem elégszik meg a már meglévő milliárdjaival, hanem még többet akar, azon az úton is, hogy másokat lelökdös a hajója farvízéről (vö: "a sz@rból is pénzt csinálnak" mentalitás). Tudod, én egy egyszerű magyar (csak így, kisbetűvel) ember vagyok, s mint ilyen, saját magamból indulok ki, és ha nekem lenne egy Facebook nevű oldalam (amelynek a nevét persze levédettem volna, nem is erről van most szó), s azzal már szereztem volna, mondjuk 5 milliárd dolcsit - bár szerintem neki már most jóval több van -, amiből még az ükunokáim is megélnének, akkor magasból lesz...nám, hogy valaki Placebook nevű oldalt alapít, vagy a saját közösségi oldalán használni meri a "like" kifejezést. Inkább örülnék, hogy népszerű az általam kitalált stílus, próbálják másolni, és hagynám, hogy hadd boldoguljanak mások is az én sikeremen. Na ez a különbség közte és köztem, hiába karikírozod ki itt a dolgokat.
zsolti
@Zsoel: igen, ez a különbség egy cégvezető és te közted, akinek nincs ilyen oldala, és a hozzáállásod alapján sikeres vállalkozásod sem lesz soha. egy gazdasági társaságnál alapvető CÉL, hogy sosem elégszik meg a milliárdjaival, akármennyi is van, és alapvető cél lelökdösni a konkurenciát. mert ez a részvényesek érdeke, akik nem egy szeretetszolgálatba fektettek. így működnek a vállalkozások, jó reggelt, gazdaságtan első óra, becsöngetés után 10 perccel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.