Úgy látszik az okostelefonok is eljutottak addig a határig, amikor már a bivalyerős teljesítmény miatt muszáj valamilyen komolyabb hűtést alkalmazni a túlhevülés ellen. Megérkezett az első folyadékhűtéses telefon, amely nem csak ezért furcsa.

Forrás: Mobilport
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A hűtés helyett akkumulátor kapacitás növelésének volna értelme,mert megb@szhatod a vízhűtéses mobilodat Alaszka zord hegyei között,ha segélyhívásra sem vagy képes,mert egy nap után lemerül !
sonderkommando
@Nakimaga: Szerintem is ideje lenne sokkal komolyabb akkut pakolni a telókba, full hd és papír vékony ház helyett. Ha pedig több üzemidőt akar a lúzer, akkor vegyen akkumulátor kabátot vagy külső nagy teljesítményű akkut.
(Egyébként van normálisabb akkuval szerelt eszköz is, mint az enyém. 5.5"-os HD kijelzőhöz 3.1 A-es akkut tettek, így sokkal jobban bírja mint az átlag.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.