Az EU szerint a felhasználóknak joguk van adataik eltávolíttatásához. A cégek tiltakoznak, mivel akár éves forgalmuk két százalékára is büntethetőek, ha nem tesznek eleget a szabályozásnak. De hogyan kell biztosan törölni valamit?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Na végre csak a sok Pistikének kéne majd elmondeni miért is rossz neki a csunya nagy gugli bácsi.. Nekem nagyon nem tetszik amikor az androidos telom a gmail levelezőmmel párosodik és pofátlanul szinkronizálja a cimeket és kapcsolati listákat és pontosan tudja javítani a cimeket , telszámokat és a neveket .. na ezt honnan a bubánatos p..csábol tudja? Még szerencse nem azt adtam meg amivel a közösségi oldalakra regisztráltam, és még így is majdnem szinkronizált azzal. Tehát akkor minek az adatvédelem , ha gugli bácsi jobban tudja mondjuk x.y adatait? fel is szokta ajánlani ha régi egy telszám akár javítani is tudja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.