A Microsoft továbbra is igen nehezen tudja rábírni a felhasználókat arra, hogy végre újítsanak, és ne az április 8-án végleg nyugdíjba menő Windows XP-t használják. Bár a Windows 7 vezet összetettben, nyolc országban is a Windows XP a legnépszerűbb: a Cook-szigetek 72,14 százalékban, Kína pedig 54,79 százalékban ragaszkodik hozzá. Szintén az első helyen van a Windows XP többek között Kubában, Marokkóban és Észak-Koreában is. Rengeteg további olyan országot jelentett még a Neowin, ahol bár nem első a Windows XP, a piaci részesedése nagyon magas, 30 és 40 százalék közötti. Ebbe a kategóriában tartozik például Algéria, Bulgária, India, Románia és Venezuela, és bizony Magyarország is. Nálunk a felhasználók 38,75 százaléka használja még a 12 éves operációs rendszert. A Microsoft azt reméli, hogy áprilisra legrosszabb esetben csak a felhasználók 10 százaléka tart majd ki a Windows XP mellett. Ebben a Windows 8. 1-től várják a legtöbb segítséget, amelynek az lenne a feladata, hogy meggyőzze...

Forrás: pcworld.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
nem is kell jobb, az xp jól használható ,már legális verziója is olcsó a biztonsági frissítések mind elérhetők hozzá , A win 7 eléggé erőforrás igényes ,drága mint általában az újabb Microsoft termékek tehát hardware-t is kell cserélni ,a win 8 ról meg ne is beszéljünk ,a touchscreenre fejlesztett verzió nem hiszem hogy kell valakinek is .
ProPeller Mariann
dömdödöm leírta amit akartam, nincs pénzünk kétévente megduplázni a gépünk teljesítményét..
Meine Ehre heisst Treue
@dömdödöm: Én már nem térek vissza az XP-re, nagyon jó a 7-es, ráadásul jogtisztát használok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.