„Már egy LED égő is változtathat a jövőn” szlogen alatt startol a Samsung LED világítástechnika üzletága Magyarországon. A koreai gyártó lakossági és üzleti felhasználásra szánt LED fényforrásai hazánkban is megvásárolhatók 2013 novemberének második felétől. Emellett a vállalat stratégiai partnerséget kötött a környezet- és energiatudatos szemlélet kialakításában és formálásában élenjáró Óbudai Egyetemmel, amely közreműködő partnerként vizsgálta az elmúlt hónapok során a Samsung LED technológiájának jellemzőit…

Feltöltő: Captain
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Vettem egy bevásárlóközpontban állólámpát 2990 forintért.
A bele való,energiatakarékos led fényforrások 5000 forintomba kerültek,így 8990 a lámpa,amit használhatok ,olcsó fogyasztással !
De nem fog elterjedni,ha rohamosan nem csökkentik az izzó árát,mert Orbán Viktor addig csökkenti az áram rezsijét,amíg biztosan nem fogja megérni a zöld környezet harca !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.