Hamarosan újabb világvége köszönt az emberiségre, négy hónapnál kevesebb idő van hátra az apokalipszisig - a vikingek egyik legendája, a Ragnarök szerint. Az angol föld java részén egykor uralkodó vikingek központjában, York-ban már megfújták Ragnarök kürtjét, hogy figyelmeztessenek a világvégére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
ha túl akarod élni, gyere Magyarországra, csak kb. 50 évvel vagyunk lemaradva... !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@miazavalami: Nekem tetszett. Ha pasi lennék, tuti, hogy ezt a Nicole Kidmant akarnám :-)))
Majd holnap írd meg, milyen volt, üdv! :-)
miazavalami
@A Tündik bündije: Jó. :-))
Monnyuk Tomnak nem kellett, de ő nem is pasi ...:-)
gabrella
@A Tündik bündije: Most hogy mondod így is lehet, mert a fidesz nem nyugszik addig míg minden embert, kivéve kb 10 %-ot, nyomorba nem taszít és mi tűrjük halott módjára.
Tootsy
@A Tündik bündije: 21.21-re: akkor tuti, hogy en is halott vagyok, csak nem veszek meg tudomast rola. De a fonokom mar tudhat valamit, mert nem ad fizuemelest, ergo: en mar hulla vagyok a szamara, en meg azt hiszem, hogy letezem, es Qrva sokat dolgozom,...:o((
Desischado
Tootsy, ergo, Orbán is tud valamit, azért akar kinyiffantani bennünket! Ő szerintem Lokival van szövetségben, együtt rontják a levegőt, amíg Thor a Mennydörgő közéjük nem csap! Bár akkor a választást meg sem érjük, mert itt a világvége, szólni kéne Viktornak, hogy ne fárassza már magát a csalással, mert úgyis mindegy!
Hellcat
@A Tündik bündije: Lehet ami most történik velünk az a film ami lepereg előttünk a halálunk pillanatában. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.