Június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is – írja az Origo. A feltöltött fotók, üzenet  megmenthetők lesznek

A szebb napokat is megért iWiW-et a Facebook mellett már alig használják, ezzel magyarázzák a bezárást. A Facebook malmára hajtotta a vizet annak nemzetközi jellege: ott nemcsak a magyar, hanem a külföldi ismerősökkel is tartani lehet a kapcsolatot. Az átlagfelhasználók többsége számára pedig elegendő egyetlen platform, amelyen kapcsolatban lehet barátaival, ezért a legnépszerűbb oldalra, a Facebookra vándoroltak – jegyzi meg az Origo.

Tizenkét év után bezár az iWiW

A lap szerint az iWiW egyetlen felhasználójának sem kell aggódnia azért, hogy a kedves régi emlékek elvesznek az oldal bezárása miatt. Az iWiW-re belépők adatlapjain a június 30-án esedékes bezárásig elérhető lesz egy olyan gomb, amivel egyszerűen elmenthetik egy több képernyő magas képfájlba adatlapjukat az utókornak. Emellett a június 25-éig aktiválható Időkapszula szolgáltatással a rendszerben szereplő korábbi üzeneteket, fotókat, valamint az ismerősök kontaktlistáját is letölthetjük egyetlen .zip fájlba csomagolva.

Az iWiW sikereinek csúcsán 4,7 millióan voltak az oldal tagjai, és mintegy félmilliárd ismeretséget jelöltek be egymás között. A Várady Zsolt ötletéből kialakított iWiW  (amit ekkor még WiW-nek hívtak) a Facebooknál egy évvel korábban, 2002-ben indult, 2005 és 2010 között pedig Magyarország leglátogatottabb portálja volt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
" Miért múlik el minden ami szép ki tudja,hogy vissza jön e még"...szép--és hasznos volt--sok élmény elmentve!_I'm Sorry my-old friends,and my dear:((
bretagne
Személy szerint én nagyon sajnálom. Szerettem. És az Ügyfélszolgálatuk mindig segített, amikor bajban voltam illetve kéréssel fordultam hozzájuk. Innen is köszönöm nekik.
varrólány
Na akkor csomagolhatok, bár már szinte csak a régi képek miatt maradtam.
Manhattan
Amikor osztálytalálkozót szerveztem, ott majdnem mindenkit megtaláltam. Könnyebb volt a keresés, mint a facén. Sajnálom.
perfekt
" Miért múlik el minden ami szép ki tudja,hogy vissza jön e még"...szép--és hasznos volt--sok élmény elmentve!_I'm Sorry my-old friends,and my dear:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.