Nem árt megfontoltabban hencegni a Facebookon nyaralással, ékszerrel, pénzzel és a többi földi jóval – írja a Blikk.

A lap szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megirigyelte az amerikai adóhatóság módszerét, és már nálunk is figyelik a felhasználók oldalait.

Nem valószínű, hogy egy profilkép vagy egy bejegyzés az épülő házról önmagában elég egy átfogó adóellenőrzéshez, de egyéb információkkal együtt érdekes lehet – mondta Aszalós Andrea szóvivő.

Tarjányi Péter rendőrségi szakértő szerint amióta létezik a Facebook, a hatóságok figyelik.

- Ha valaki 100 ezer forint jövedelem után adózik, közben meg rendszeresen drága autóban pózol, és a vitorlás hajóról mosolyog ismerőseire a profilján, adóellenőrzésen megkérdezik majd tőle a revizorok, miből telik rá – magyarázta.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nálam nyugodtan nézelődhetnek. Meg még legalább 4 millió embernél. Ott, ahol kellene, ott nem fognak. Még akkor sem, ha konkrét feljelentések vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Január: Na ja. 1-2 milliárdos csalókat megfognak, de a törzscsalók be vannak védve. Nem történik semmi a NAV ügyben pedig már bizonyított, hogy vezetői szinten fedeznek bizonyos áfacsaló csoportokat:
vs.hu/ki-az-afacsalasok-felderitesenek-utjaba-0325
abacs62
Egyet tehet ez a moslék banda,, kinyalhatja a seggemet, évtizedek óta zsíroskenyéren élek,, ezek meg dőzsölnek,még ez a "fecsúti hülyegyerek" mutogatja a húsvéti sonkáját a honlapján, az alattvalók meg azt sem tudják mi az. (Moderátor, töröld ki, ha nincs igazam)
Desischado
Ha megtalálják a vagyonomat, szóljanak már nekem is! Amúgy meg elmehetnek legelni!
sokanvagyunk
Hülyeség! - Az adó az adni akar, nem pedig elvenni... :)
bakegya
@dömdödöm: a saját védelmi redszerük eszközeként...@abacs62: a modi egyébként törölgeti az itt is irtószerrel gyomlálgatókat,de hasztalan,mert a bűnözők ma is csak úgy mint rendesen más utakat taposnak,mint a megbélyegzettek mindíg is.Orbántechnológia-köszönjük fidesznyikék...terpeszkedhettek az imazsámolyon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.